Ešte mi neprišlo nemocenské.
Ahojte zeny, chcem sa spytat. Tie co poberate nemocenske, prisli vam uz peniaze? Mne vzdy chodieva 13-ty den v mesiaci. Listok na peniaze som poslala 1.4 priamo socialnej poistovni doporucene. A zatial nic. Viem ze toho teraz maju urcite vela ale myslite, ze si to treba u nich overit?
@kokanik a neposielala si doporucene? Mozes si overit na nete, ci prevzali
@kokanik ahoj, ani mne neprišlo ešte nič. Volala som s účtovníčkou a hovorila, že veľmi veľa ľuďom neprišlo nemocenské, kvôli aktuálnej situácii aká je na Slovensku, pretože veľmi veľa ľudí je na pnkach alebo OČR s deťmi. Oni to priebežne posielajú, len treba čakať. Do konca mesiaca to hádam príde.
Mozno im to bude teraz trvat trocha dlhsie, lebo ako fakt ani si len nechcem predstavit, co to tam musi byt teraz za chaos stres a paniku
Dobry ja som samo zivitelka a chcem sa len spytat ci nejake ine papiere niekde netreba dat ohladom toho ze sa sama staram o dieta .
Ja pracujem v socialke a momentalne som tiez na PN a neprislo nemocenske ani mne... Maju toho vela, robia aj cez vikendy a aj tak nestihaju takze ja pocitam, ze mi to ani tento mesiac uz nepride aj ked neviem ci si to mozu dovolit, nevyplatit za jeden mesiac peniaze najma ludom, ktori z toho ziju.

@kokanik ja práve riešim to isté. Prechodku som poslala na konci mesiaca a stále nič. Minulý mesiac mi prišla PN už 12teho.