icon

Evidencia na ÚP a PN

19. mar 2023

Dobry den. Ako postupovat,ako som evidovana na UP a z dovodu choroby sa nemozem dostavit na dany termin. Viem ze mozem ist na PN, no staci mi k tomu tlacivo co si stiahnem zo stranky upsvaru, alebo musim ist najprv na urad po to tlacivo ku Dr. A musim tu PN doniest na urad este v ten den,alebo staci do troch dni? Dakujem.

mogaa
19. mar 2023

musíš doručiť PN....žiadne iné tlačivo ti neuznajú...

januska12323
19. mar 2023

Potrebuješ PN, ak nemôžeš ísť sama popros niekoho nech to doručí za teba. Ideálne ešte predtým ako máš prísť na úrad.

54tinka54
19. mar 2023

Ideálne ak si zavoláš pani pod ktorú patríš. Buď ti presunie termín na neskôr, alebo ti povie, aké tlačivo potrebuje.

katka2602
19. mar 2023

Sama od seba pracovníčka nemá čo posúvať termín,ktorý je zadaný v systéme (pokiaľ nechce mat pri kontrole problém) . Termín je daný a ak sa nevieš dostaviť, jedine ospravedlnenie je PN. Ak máš PN z úradu treba doručiť tu (do 3 dni) ak nemáš kľudne vieš doručiť aj od lekára (kópiu do 3 dní). Res. pri najhoršom ju vieš poslať mailom. Ale dobre by bolo aj zavolať, aby o tom vedela.

slavomira236
19. mar 2023

Mne ked som sa trraz registrovala povedala ze jej to mam zavolat a iznamit este pred terminom hlasenia