icon

Evidencia na úrade práce

4. apr 2022

Baby chcem sa len uistiť, lebo ešte som nebola evidovaná na úp. Skončila som v zamestnaní a chcem sa evidovať tak že to pošlem poštou na úrad. Elektronicky nechcem lebo neviem posielať skeny papierov. Čiže mám len dať do obalky doklad o najvyššom vzdelani, tlačivo stiahnuté zo stránky a prepúšťaciu správu ? a poslať 1. triedou aby im to zajtra prišlo áno ?

tosomja
•
4. apr 2022

Asi budem za hlúpu, ale to netreba osobne?

1lucinka123
•
4. apr 2022

Ja som musela ísť osobne zaevidovať

miep
•
4. apr 2022

Ja keď som bol na úp čo už je dávnejšie tak vždy som tam musel ísť osobne aj keď to bola tá najmenšia kravina a keď som sa spýtal či to môžem poslať na mail, poštou alebo elektronicky tak vždy som dostal odpoveď nie.

tuppuk
•
4. apr 2022

Vieš čo keď som toto ja riešila, tak som si našla kontakt na pani, ktorá má toto na starosti, pekne mailom mi poslala čo mám vyplniť, vyplnila som a poslala spať na mail a vybavené. Ale ak chceš poštou tak to už neviem to už by som skôr osobne.

veronika3110
•
4. apr 2022

zavolaj a zisti... možno počas korony veci riešia aj mailom či poštou..ktovie
a tie skeny... ved si pozri návod na nete alebo sa opýtaj niekoho nech pomôže a vybavíš si to z domu bez čakania 🙂

moni106
•
4. apr 2022

Ano mozes aj postou.skoncenie zamestnania ziadost a doklad o vzdelani

caroline_
•
5. apr 2022

Ja som sa akurát včera chcela evidovať mailom,všetko som poslala mailom a spätne mi pani volala že treba prísť osobne.

radulienka95
•
5. apr 2022

Nemusíš skenovať, mobilom odfotis v dobrej kvalite

98
•
5. apr 2022

Ja s uradmi uz par rokov len cez OP s podpisom, vyvolavaju jak divi, ze osobne mam doniest, poslat postou... odpapulovala som im, ze snad tlaciaren maju, autorizacnu dolozku tiez a vsetko islo... aj teraz som sa na UP, hlasila elektronicky... a divim sa im, lebo elektronicky to je aj pre nich lahsie...

autor
•
6. apr 2022

@98 že ? Veď sme v 21.storočí 😀