icon

Exekútor mi zablokoval účet

pcluon
9. júl 2015

Ahojte ,mam vazny problem s exekútorom.Mam dve exekúcie.Zarabam asi 500 e v praci su mi vykonavane zrazky so mzdy od jedneho exekutora takze na ucet mi chodi cca 287e,no dnes mi prisla vyplata a druhy exekutor mi zablokoval ucet,takze mi nezostava ani cent.Je niaka moznost ako to vyriesit?Citam na internete ze mam narok na 99e,ale s toho sa vyzit neda nech urobim cokolvek,dakujem za akekolvek rady

Strana
z2
natalym
9. júl 2015

@pcluon No ak ste sa nedohodli tak nie. 2 mesiace je to v pohode. To vydržíš. Budeš mať pokoj.

mawka
9. júl 2015

@pcluon exekutor ti moze zobrat 2/5 z platu. blokuje ti ucet, cize ten zvysok mu posiela banka. ked mas exekucie dve, tak sa tie 2/5 rozdelia medzi tie dve exekucie. jedine, co mozes urobit, tak si dat vyplatu posielat na cudzi ucet /priatel, deti, rodicia/. ten dlh je este v pohode, takze to sprav takto, exekucia sa ti bude splacat zrazkou zo mzdy a zvysok budes mat na ucte niekoho cudzieho, hotovo. prezijes, zvladnes. spravne by ti mal exekutor kazdy mesiac poslat vyuctovanie, mne posiela. akonahle zaplatim, dojde mi 20% vzal na trovy, 80% na pohladavku a mam v tom prehlad. splaca sa, splaca. neriesim. nic nemam, nic neni moje, nemam majetok, ine mu neostava. a kedze splacam, tak mi moze co? nic. poznam ludi, ktori maju penazi jak natentovanych, nesplacaju nic, majetok nemaju ziadny naschval, pritom ziju vo vilach, vyvazaju si rite na drahych autach a na exekucie kaslu, lebo su nemajetni a nemaju prijem oficialny a nikto ich neriesi. cista arogancia. a su ludia, ktori si to poctivo vysplacaju, nespavaju kvoli tomu, boja sa, ale vedia to dotiahnut do konca.

bonaqa2013
9. júl 2015

Už len požičať od rodiny, kamarátov a dlh hneď splatiť....človeče, koľko máš rokov, že si takú hlúposť spravil....

pcluon
autor
9. júl 2015

25
☹,co Vam poviem nezodpovedne decko

natalym
9. júl 2015

@pcluon Ale neboj to dáš. Aspoň máš poučenie.

mawka
9. júl 2015

@pcluon terajsia vyplata ti uz sla? ak nie, najvyssi cas si zmenit cislo uctu na zasielanie vyplaty, aby si mal/a z coho zit. mas dve moznosti, bud dva mesiace budes o chlebe a mas to z krku alebo spravis ako ti radim a budes splacat 5 mesiacov, ale aspon budes mat z coho zit.

hanah76
17. júl 2015

kočky poradte som zufala,s dovery mi prišiel nedopatok a následne potom začatie exekucie,dlh 230€ som si mala do 14dní od doručenia uhradiť,čo som mala v pláne aj urobiť ,lenze ked som si ho isla uhradiť s učtu tak mi bola strhnutá už suma 340€ od exekutora bez upovedomenia,čo mám teraz robiť,volala som im nikto mi to nedvíha ako možu siahnut na peniaze bez toho že som mala 14dnovu lehotu na uhradu a už mi to po 2dnoch od dorucenie zadrzali na učte ešte viššiu sumu ,poradte som zufala.dakujem

natalym
17. júl 2015

@hanah76 Len volaj a odkomunikuj si to. Vysvetlia Ti.

mawka
17. júl 2015

@hanah76 treba poslat pisomne vyjadrenie, namietku, ze kedze to bolo uhradene v lehote 14 dni, takze sa rataju len tie nizsie trovy a preplatook nech ti vrati na cislo uctu... a hlavne volaj do banky, ci mu to aj poslali. lebo tie peniaze ti tam mozu visiet blokovane, ale nemusia byt poslane exekutorovi. tak bez do banky a nech mu to poslu. napriklad taka mbank, tam clovek musi volat a povolit to. a nezabudni ho poziadat o odblokovanie uctu.

hanah76
17. júl 2015

lenže ja som si teraz nemala s čoho zaplatiť kedze som tam mala všetky uspory....čiže mám aj napriek tomu že mi to zablokoval tu sumu na učte ešte raz zaplatiť a len sumu 230€?alebo ako ja neviem,dnes mi tam nikto nedvíha tel a do pondelka budem na nervy....neviem či to mám ešte uhradzať,či si to teraz s toho učtu vezmu ale ako dalej postupovat aby som neurobila nejaku somarinu,dakujem

mawka
17. júl 2015

@hanah76 no uz to neuhradzaj ked to mas blokovane v banke. chod do banky a spytaj sa, ci mu to uz poslali. ak nie, tak nech to odoslu a bodka. preco by si mala platit dva krat??? sak ocividne ti blokuju prostriedky na ucte. logicky.

hanah76
17. júl 2015

ok,lenze mala som zaplatiť 230€ a prečo by som mala uhradzať az 340€ ked som si to do 14dní chcela uhradiť ,vlastne budem škodná-skusim zavolať do banky či mi nebudú vedieť v tomto poradiť,dakujem...

mawka
17. júl 2015

@hanah76 nebudes, preplatok ti exe vrati.

hanah76
17. júl 2015

@mawka ok moc dakujem za radu 😉

mawka
17. júl 2015

@hanah76 len teraz ma napadlo, tych 230 je cisto dlh alebo je to uz s trovami exekucie dokopy? lebo potom tych 340 by bolo logickych, dlh plus trovy exekucie. nestaci len vyplatit dlh, treba aj odmenu exekutorovi.

hanah76
17. júl 2015

230€ bolo treba uhradit do 14 dni od dorucenia už aj s trovmi a v pripade že nebude suma uhradená tak sa navýši o 340€ tak je to definované,...

mawka
17. júl 2015

@hanah76 tak potom ti ten rozdiel vrati 🙂 napis mu list, posli doporucene, v banke poziadaj nech mu to poslu to co on tam blokuje a v ziadosti napis o vratenie preplatku a odblokovanie uctu kedze je to uhradene v lehote.

Strana
z2