Exekútor mi zablokoval účet
Dobrý den, neviem co mam robit. Exekutor mi zablokoval obe ucty, spolu to presahuje sumu 800€. Poistovni Dovera dlzim 350€ za nejaky nedoplatok ktory mi nasli z roku2012. Ma exekutor pravo zablokovat obe ucty ak mi neprisla ziadna vyzva, upozornenie ze sa zacalo nejake exekucne konanie??? Ziaden list nic mi neprislo a znicoho nic som mala bloknute obe ucty, a ked som volala do kancelarie exekutora povedal mi ze este len dnes mi poslu výzvu k uhradeniu dlznej sumu. Konal exekutor legalne?? a podla prav? ja som ostala momentalne bez penazi a neviem co mam robit .
@vincko1990 moze zablokovat vsetky tvoje ucty majetok aj sestre tak zablokval uz je tomu rok a vyplatu si u zamestnavatela presmerovala na moj ucet tak zamestnavatel jej zrazi cast ktoru mozu a zvysok vyplaty ide na moj ucet aj brat tak urobil ....
@vincko1990
Ak prišla na účet mzda, tak nie je možné postihnúť čiastku, ktorá by nebola zrazená pri zríážkach zo mzdy. To znamená, že celú mzdu vyplatenú na účet postihnúť možné nie je. Musíme sa však voči tomu ohradiť, pretože exekútor ani banka nemôžu vedieť, že id eo mzdu.
Tu je dobrý článok o tom ako vybabrať s exekútorom https://www.ammado.sk/news/s-exekutorom-sa-da-v...

Dobrý deň potrebujem súrne poradiť exekútor mi zablokoval účet a dal mi ho do mínusu 3000 eur a keď mi prišla výplata tak som nemohol vybrať ani cent ... môže mi stiahnuť úplne všetko ? ... výplata sa mi akurát odpočítala s tej sumy 3000 eur ... volal som exekútorovi A mám prísť za ním osobne zo žiadosťou O odblokovani účtu a žiadosťou O splátkovom kalendári ... ale ako sa mám K nemu dostať keď sídli V inom meste A ja nemám vôbec nič ? Ani nájomné na byt vyplatené ... môže mi zobrať úplne všetko?