Fakturácia v ikrose
Zdravim, mate niekto skusenosti vo fakturovani v ikrose? Dakujem!
Vcera bol za mnou ujo, ze potrebuje napisat fakturu. Rychlo som googlila, ale manzel poradil ikros, ze oni maju v robote aj zaplatene moduly. Ja som potrebovala len pre uja natukat rychlo fakturu a mne ta zadara verzia posluzila presne na to, co som chcela. Davno som v ziadnom uctovnickom programe nerobila, ale toto sa mi celkom pozdavalo.
nevem, ci som poradila, alebo co potrebujes vediet. Toto je moja skusenost zatial 🙂
@elzika dakujeem za odpoved 😊 chcela som vediet, ako to tam funguje..ci su zadarmo aj napr.dodacie listy a pod.
Momentalne nie som platca dph ale o mesiac uz budem..ci sa to tam da zmenit, alebo zacat fakturovat odznova ale teda pod hlavickou tej istej sro?
@zuzanka2411 Vsak sa zaregistruj a preklikaj si, ze co vsetko je zadarmo a pohraj sa. Zaregistruj sa s nejakou inou emailovou adrsou, aku chces pouzit potom oficialne a poskusaj. Aspon ja by som to tak spravila. A myslim, ze prides na to, co sa da menit a co nie.
Ja som myslela, ze ujo je platca dph, tak som mu zaklikla to. Pri rozpisanej fakture som zistila, ze nie je uz platca dph. Tak som to tam zmenila a tusim sa to tam hned zmenilo.
@elzika dakujem ti vidis toto ma nenapadlo 🙈 vdaka este raz!!
@zuzanka2411 Nemas za co. Drzim palce, aby to fungovalo tak, ako potrebujes ;)
Cokoľvek chceš vedieť, stačí zavolať na KROS infolinku, všetko ochotne vysvetlia a poradia.
@zuzanka2411 ja robím manželovi faktúry v tomto programe. Pre mňa vyhovujúci, viac funkcií bolo aj vo verzii zdarma ( napr. zľava na položku, podla Iča odberatela ťahalo údaje a pod.), teraz je tam len základ, ale postačujúci.
Ikros je skor pre velke firmy, pre zivnostnikov a stredne podniky a mensie su lepsie moznosti, my vyuzivame profit365.eu.. pouzivali sme napr aj superfakturu, ale ta nam nevyhovovala uplne, tiez sme skusali idoklad, tam zase chybali nejake veci co pouzivame a podobne.
@rika888 Z tvojej odpovede trochu vychazda, ze napr profit uz nie je pre vacsie firmy, ja mam zas nazor, ze je to momentalne najlepsie reiesenie pre velke stredne aj mensie podniky, teda by som mozno odpoved kladla do inej roviny. Co sa tyka fakt. systemov, spravujem eshopy pre xy klientov a najcastejsie im odporucam prave profit.

@zuzanka2411 nikto nic?