icon

Funguje pandemická OČR počas prázdnin?

17. jún 2023

Funguje ešte prosím pandemicka OCR počas prázdnin ak je materská škola zatvorená? Ďakujem

slavkadi
•
17. jún 2023

Ano vtedy keď je škôlka zatvorená rozhodnutím zriadovatela.

hradnapani
•
17. jún 2023

zatial sa nic nemenilo. Boli nejake hlasy na jar, ze v maji sa bude rusit, ale zatial ticho. Ale treba sledovat najma koncom juna, ci sa nieco nezmeni.

eliska13
•
17. jún 2023

@slavkadi prázdniny tam nepatria

hradnapani
•
17. jún 2023

@eliska13 patria. Skolky nemaju prazdniny.

slavkadi
•
17. jún 2023

@eliska13 škôlky nemajú prázdniny podľa školského zákona, sú zatvorené v lete z rozhodnutia zriadovatela.

elizita
•
17. jún 2023

Áno,ale ak máte náhradnú škôlku,tak nemôžeš ocr využiť.

hradnapani
•
17. jún 2023

@elizita inak tymto si nie som celkom ista - nikde oficialne som sa nedocitala taketo znenie. Vsade bolo vzdy, ze ak je zatvorena zriadovatelom, ale bez tejto podmienky (resp. nenatrafila som na to a celkom by ma to zaujimalo).

lilinka88
•
17. jún 2023

@elizita môže

danielahamar
•
17. jún 2023

To vážne sa dá uplatniť a platí to aj na jasličky neviete?

hradnapani
•
17. jún 2023

@danielahamar zrejme ano, lebo v cestnom vyhlaseni je aj kolonka o jaslickach (vymenovane su jasle - skolka - ZS)

lilinka88
•
17. jún 2023

@danielahamar nie, iba na deti od troch rokov

hradnapani
•
17. jún 2023

@lilinka88 mozno v pripade, ze do jasli chodi dieta, ktore ma viac ako tri roky? lebo je pravda, ze do troch rokov sa dava rodicovsky prispevok.

danielahamar
•
17. jún 2023

@hradnapani no dáva sa rodicak, ale keďže žena väčšinou pracuje🙄, no musím zistiť, lebo budú zatvorené 3tyzdne

lilinka88
•
17. jún 2023

@hradnapani
@danielahamar nárok je od mesiaca, ktorý nasleduje po mesiaci, v ktorom dieťa dovŕšilo 3 roky

danielahamar
•
17. jún 2023

@lilinka88 pre istotu si to ešte zistím, dakujem

elizita
•
18. jún 2023

@lilinka88 akože ozaj? Možno to je dôvod že z dcerinych spolužiakov takmer nikto nejde do náhradnej skolky 🤦

medea8
•
8. aug 2023

Zdravím dámy chcela by som sa vrátiť k tejto téme... Ocr pandemicka platí to viem .. ale ako sa to dáva...keď máme škôlku zatvorenú dva týždne tak tam dávam na to prehlásenie aj víkendy? Ďakujem

slavkadi
•
8. aug 2023

@medea8 áno, na kalendárne dni.

alana1
•
21. aug 2023

Uplatnil niekto?