Hmotná núdza - mám na ňu nárok?
AhOJTE poprosim oradu som nezamestnana po materskej my skoncila podpora od februara nedostavam nic lebo priatel pracoval ale aj on je uz na podpore 4 meciace mam teraz narok na hmotnu nudzu mame 2 male deti DAKUJEM
ale vseobecne pri týchto info za predpokladu ze deti su vase spolocne, on je majitel domu, nema leasing napr. na auto... tak narok nemate
lebo suma pre 2 dospelých s najviac 4 deti je 160,4e + ak by starsie dieta bolo uz v skole 17.2e+ ak by ziadal on tak príspevok na byvanie 89,2e (kedze ty nie si majitel domu ty by si ho nemala) a to je spolu 266,8e a on ma podporu vyssiu... zaradenie na aktivacne prace co je 63,07e je az po priznani davky a ta nevychadza
hypo ich zaujima v pohladu toho ze predsa ju musi platit a na to peniaze potrebuje tiez, lebo to je povinna platba
mozem aj ja jednu otazku? ktory udaj z potvrdenia o prijmoch fyzickej osoby je cista mzda? vyratavam socialne stipendium a nie som si ista.dik

@palkojolka zalezi kolko priatel( otec deti?) dostava podporu, ci byvate vo svojom, podnájom, hypoteka, ako stare su deti...