icon

Idem sa registrovať na úrad práce. Čo potrebujem?

katkamarosova
18. mar 2013

poprosila by som Vás o radu...pojdem sa zahlásit na ÚP poskončení R.D
čo si mám všetko pripravit vypoved,zápočet rokov -čo ešte?
kam musím potom ešte zájst sociálka,zdravotka?

dakujem

kristiii
18. mar 2013

@katkamarosova tak toto by aj mňa momentálne zaujímalo..

robivet
26. mar 2013

Toto čaká aj mňa...ako ďalej..do koľkých dní sa treba hlásiť na úrade práce po dovŕšení 3 rokov syna? 😎

kristiii
27. mar 2013

@katkamarosova ahoj pozerám že tvoj drobec už mal 3 roky, bola si už na tom pracáku? Lebo ako vidím je to tu samá ochota poradiť 😖 Ja som sa bola včera pýtať, lebo moj malý bude mať 3 zrovna na velkonočný piatok, tak viem akurát že stačí prísť po sviatkoch a že treba jeho rodný list. Čo si ešte prosím ťa potrebovala a kam ešte potom treba ísť, teda určite na zdravotku ale treba aj na sociálku alebo niekam inam? vďaka

livocka21
27. mar 2013

aj ja by som to chcela vediet.... 🙂 nikto nic??? 🙂

katkamarosova
autor
27. mar 2013

@kristiii
Ahoj,no čakala som,že mi niekto poradí ale nič 😝
no neva-my sme holky šikovné
najprv som vypísala vstupné papiere,čo mi dali na recepcii-,v kancelárii ma zaevidovala,poslalala ma ešte inych dverí-vypísat zač. a koniec rodičovskej dovolenky
potrebuješ zápočet rokov,rod. listy som mala pri sebe-píšu sa tam aj deti -rod.čísla. Teraz čakám ked príde rozhodnutie od nich.
Social.poistovna-tam potrebuješ od svojho byvalého zamestnávatela vypísat tlačivo na účely naroku davky v nezamestanosti-tam ti vypočítajú či máš vobec nárok na podporu 😒 . Ja ešte neviem,nebola som tam.

katkamarosova
autor
27. mar 2013

@robivet
ahoj myslím,že do 7

kristiii
27. mar 2013

@katkamarosova vďaka moc za odpoveď, ja tak zbožňujem tieto vybavovačky 😝

katkamarosova
autor
27. mar 2013

@kristiii
to zvladneš 😀 aj bez migreny

robivet
27. mar 2013

No ja som tam ešte nebola, môj syn dovŕšil 3 roky tento utorok, Je chorí nemám ho kam dať ☹ tak tam pôjdem v utorok po sviatkoch snáď to bude v poriadku... 😝

robivet
27. mar 2013

@katkamarosova Ďakujem.. 🙂