icon

Je byť 5 dní PN ročne priveľa?

lulula1990
10. sep 2024

Ahojte, som.zamestnaná po materskej druhým rokom. 1x som bola PN 5 dní v minulom roku, mala som sarlachovu angínu. 2x týždeň vytknuty clenok, nemohla som stúpať na nohu. Takže v každom roku 5 dní PN. Myslíte že je to veľa? Môjmu zamestnávateľovi sa to moc nepozdáva.

lulula1990
autor
10. sep 2024

@lulula1990 nikdy som napríklad nebrala OČRku na deti a to som mala často choré dieťa. Pripadám si jak debil.

ivanakal
10. sep 2024

Mas na to narok.. Su ludia, ktori mavaju PN castejsie. Tuto je to o netolerantnom zamestnavatelovi.. Ja som v byvajej praci nikdy nemala PN, nikdy nemala OCR... nastastie nebyvam chora a deti v case choroby boli s mojimi rodicmi alebo s muzom.. Radsej som si PN ani OCR nebrala, lebo potom by som si vypocula... a ked sme aj boli v karantene, alebo som mala kovid, musela som robit z domu....aj preto tam uz nepracujem. 🙂

zuzanaete
10. sep 2024

Jasne, ze to nie je vela. Keby si bola pn kazdy mesiac, tak to by sa uz mohol zamyslat. Ale nie pri tvojej frekvencii.

martinka13
10. sep 2024

Nie je to vôbec veľa. Hovorím ako zamestnávateľ. A že nečerpáš OČR a máš malé deti, je takmer zázrak....

lulula1990
autor
10. sep 2024

@martinka13 ďakujem. Ja mam tu prácu rada a nerada by som o ňu prišla, ale tak uvidíme co bude.