Je legálne fotenie cudzieho dieťaťa na ihrisku?
Je to právne ok, keď niekto chodí po ihrisku a len tak si fotí cudzie deti? Bez opýtania sa rodičov na súhlas.
@barbie_b spýtala si sa ho čo fotí a prečo?
nebolo to novovybudované ihrisko?
@barbie_b ako hned mi napadlo: pedofil
@barbie_b ten co foti tam ma dieta ? Tiež si dcéru odlfotim aj keď sú tam iné deti ale zas ja nikde neuverejnujem co sa týka fb alebo jnstagran
@jarmila2010 no co asi, ja neviem aky fetis mohol mat, mozno na oblecene deti, deti v suknickach, deti v kratasoch, deti v roznych polohach
@jarmila2010 no co asi, ja neviem aky fetis mohol mat, mozno na oblecene deti, deti v suknickach, deti v kratasoch, deti v roznych polohach
@reela no,neviem,ci to,takto funguje...a neverim,ze pedofil by,takto okato fotil deti na ihrisku...
@barbie_b ten co foti tam ma dieta ? Tiež si dcéru odlfotim aj keď sú tam iné deti ale zas ja nikde neuverejnujem co sa týka fb alebo jnstagran
@anonym_d06287 Mne by sa teda vôbec nepáčilo, aby cudzia žena mala na fotografii aj rozpoznateľnú tvár môjho dieťaťa. Hoci to inde nedáva. To ako načo ti je. Dieťa si fotím tak, aby tam nikto cudzí nebol.
@anonym_d06287 Mne by sa teda vôbec nepáčilo, aby cudzia žena mala na fotografii aj rozpoznateľnú tvár môjho dieťaťa. Hoci to inde nedáva. To ako načo ti je. Dieťa si fotím tak, aby tam nikto cudzí nebol.
@anonym_6e459b ako ja to nerobím úmyselne, to si nemysli. Popravde si to ani neuvedomujem, pretože pri prezerani fotiek si všímam moju malé a nie niekoho kto je v pozadí.
No a opýtala si sa čo fotí?
@anonym_6e459b ako ja to nerobím úmyselne, to si nemysli. Popravde si to ani neuvedomujem, pretože pri prezerani fotiek si všímam moju malé a nie niekoho kto je v pozadí.
@anonym_d06287 Ja na to pri fotení čohokoľvek myslím, aby som neodfotila cudzieho človeka. Je to základ slušnosti.
@anonym_d06287 Ja na to pri fotení čohokoľvek myslím, aby som neodfotila cudzieho človeka. Je to základ slušnosti.
@anonym_6e459b pane bože, pre fotku ideš zo mňa robiť neslušnu. :D kokos niektoré robíte z komára somara
Treba sa dotyčného opýtať, nie tu
Treba vyfotit jeho na drzovku a podat trestne oznamenie
@anonym_27e4ae A po fotení sa opýtam na fóre, či mohol😂😂.
@gribka1 Presne 😄
@anonym_27e4ae A po fotení sa opýtam na fóre, či mohol😂😂.
@gribka1 a koľko som mala pýtať za fotku? po koľko u vás idú?
@gribka1 a koľko som mala pýtať za fotku? po koľko u vás idú?
@anonym_5e56d1 Toto je dobre 😄
Samozrejme ze nie.
@jarmila2010 dakujem. Neopytala som sa, lebo som si nebola ista, ci to je protipravne. Googlit zakon som nestihala. Teraz vdaka radam tu uz budem vediet. Pripadne cloveka rovno odfotim ja a upozornim policiu
@anonym_d06287 Nie, bol to cudzi clovek. Ja si sakra davam pozor, nech nemam cudzie deti na zabere jednoducho z principu.
@anonym_d06287 Nie, bol to cudzi clovek. Ja si sakra davam pozor, nech nemam cudzie deti na zabere jednoducho z principu.
@barbie_b tak pri cudzom človeku by to bolo divne zj mne
@anonym_a4d8e5 v sucasnosti moze ist aj o horsie veci nez sukromny fotoalbum pedofila. Vselijake organizovane skupiny na trafficking, organy, kriminalne adopcie na zapad.
@barbie_b nebolo by asi odveci, nahlásiť to polícii. Aby upozornili v meste. Pre každý prípad. Z týchto veci mam ja neskutočný strach, preto mam dcéru stále na očiach a som jej za riťou

@barbie_b nie nieje?