icon

Je legálne fotenie cudzieho dieťaťa na ihrisku?

barbie_b
4. sep 2025

Je to právne ok, keď niekto chodí po ihrisku a len tak si fotí cudzie deti? Bez opýtania sa rodičov na súhlas.

Strana
z2
anonym_cfdbce
4. sep 2025

@barbie_b nie nieje?

anonym_5e56d1
4. sep 2025

@barbie_b spýtala si sa ho čo fotí a prečo?
nebolo to novovybudované ihrisko?

reela
4. sep 2025

@barbie_b ako hned mi napadlo: pedofil

jarmila2010
4. sep 2025
@reela

@reela a co by mal pedofil z fotiek oblecenych deti?!
@barbie_b nie je to ok a ak bola moznost,mali ste sa spytat,preco to robi?

anonym_d06287
4. sep 2025

@barbie_b ten co foti tam ma dieta ? Tiež si dcéru odlfotim aj keď sú tam iné deti ale zas ja nikde neuverejnujem co sa týka fb alebo jnstagran

reela
4. sep 2025
@jarmila2010

@jarmila2010 no co asi, ja neviem aky fetis mohol mat, mozno na oblecene deti, deti v suknickach, deti v kratasoch, deti v roznych polohach

jarmila2010
4. sep 2025
@reela

@jarmila2010 no co asi, ja neviem aky fetis mohol mat, mozno na oblecene deti, deti v suknickach, deti v kratasoch, deti v roznych polohach

@reela no,neviem,ci to,takto funguje...a neverim,ze pedofil by,takto okato fotil deti na ihrisku...

anonym_6e459b
4. sep 2025
@anonym_d06287

@barbie_b ten co foti tam ma dieta ? Tiež si dcéru odlfotim aj keď sú tam iné deti ale zas ja nikde neuverejnujem co sa týka fb alebo jnstagran

@anonym_d06287 Mne by sa teda vôbec nepáčilo, aby cudzia žena mala na fotografii aj rozpoznateľnú tvár môjho dieťaťa. Hoci to inde nedáva. To ako načo ti je. Dieťa si fotím tak, aby tam nikto cudzí nebol.

anonym_d06287
4. sep 2025
@anonym_6e459b

@anonym_d06287 Mne by sa teda vôbec nepáčilo, aby cudzia žena mala na fotografii aj rozpoznateľnú tvár môjho dieťaťa. Hoci to inde nedáva. To ako načo ti je. Dieťa si fotím tak, aby tam nikto cudzí nebol.

@anonym_6e459b ako ja to nerobím úmyselne, to si nemysli. Popravde si to ani neuvedomujem, pretože pri prezerani fotiek si všímam moju malé a nie niekoho kto je v pozadí.

anonym_a4d8e5
4. sep 2025
@reela

@reela pedofil nemá záujem o oblečené deti, ale tie bez oblečenia

gribka1
4. sep 2025

No a opýtala si sa čo fotí?

anonym_6e459b
4. sep 2025
@anonym_d06287

@anonym_6e459b ako ja to nerobím úmyselne, to si nemysli. Popravde si to ani neuvedomujem, pretože pri prezerani fotiek si všímam moju malé a nie niekoho kto je v pozadí.

@anonym_d06287 Ja na to pri fotení čohokoľvek myslím, aby som neodfotila cudzieho človeka. Je to základ slušnosti.

anonym_d06287
4. sep 2025
@anonym_6e459b

@anonym_d06287 Ja na to pri fotení čohokoľvek myslím, aby som neodfotila cudzieho človeka. Je to základ slušnosti.

@anonym_6e459b pane bože, pre fotku ideš zo mňa robiť neslušnu. :D kokos niektoré robíte z komára somara

sisska96
4. sep 2025

Treba sa dotyčného opýtať, nie tu

barbie_b
autor
4. sep 2025
@sisska96

Treba sa dotyčného opýtať, nie tu

@sisska96 dotycneho sa mam opytat, ci je to pravne ok?

lia2929
4. sep 2025

Treba vyfotit jeho na drzovku a podat trestne oznamenie

anonym_27e4ae
4. sep 2025
@barbie_b

@sisska96 dotycneho sa mam opytat, ci je to pravne ok?

@barbie_b Akoze cudzi clovek si fotil tvoje dieta a ty si pritom onemela? Niektore si neviete ani dieta chranit. Normalna matka by sa spytala - Preco si fotite moje dieta?

gribka1
4. sep 2025
@anonym_27e4ae

@barbie_b Akoze cudzi clovek si fotil tvoje dieta a ty si pritom onemela? Niektore si neviete ani dieta chranit. Normalna matka by sa spytala - Preco si fotite moje dieta?

@anonym_27e4ae A po fotení sa opýtam na fóre, či mohol😂😂.

anonym_27e4ae
4. sep 2025
@gribka1

@gribka1 Presne 😄

anonym_5e56d1
4. sep 2025
@gribka1

@gribka1 a koľko som mala pýtať za fotku? po koľko u vás idú?

anonym_27e4ae
4. sep 2025
@anonym_5e56d1

@gribka1 a koľko som mala pýtať za fotku? po koľko u vás idú?

@anonym_5e56d1 Toto je dobre 😄

lucia13022023
4. sep 2025

Samozrejme ze nie.

barbie_b
autor
4. sep 2025
@anonym_5e56d1

@barbie_b spýtala si sa ho čo fotí a prečo?
nebolo to novovybudované ihrisko?

@anonym_5e56d1 nepytala. Bola to zena a ihrisko nie je nove.

barbie_b
autor
4. sep 2025
@jarmila2010

@jarmila2010 dakujem. Neopytala som sa, lebo som si nebola ista, ci to je protipravne. Googlit zakon som nestihala. Teraz vdaka radam tu uz budem vediet. Pripadne cloveka rovno odfotim ja a upozornim policiu

barbie_b
autor
4. sep 2025
@anonym_d06287

@anonym_d06287 Nie, bol to cudzi clovek. Ja si sakra davam pozor, nech nemam cudzie deti na zabere jednoducho z principu.

barbie_b
autor
4. sep 2025
@anonym_a4d8e5

@reela pedofil nemá záujem o oblečené deti, ale tie bez oblečenia

@anonym_a4d8e5 v sucasnosti moze ist aj o horsie veci nez sukromny fotoalbum pedofila. Vselijake organizovane skupiny na trafficking, organy, kriminalne adopcie na zapad.

anonym_d06287
4. sep 2025
@barbie_b

@anonym_d06287 Nie, bol to cudzi clovek. Ja si sakra davam pozor, nech nemam cudzie deti na zabere jednoducho z principu.

@barbie_b tak pri cudzom človeku by to bolo divne zj mne

barbie_b
autor
4. sep 2025
@gribka1

No a opýtala si sa čo fotí?

@gribka1 bohuzial nie. Nebola som si ista pravnou strankou.

anonym_d06287
4. sep 2025
@barbie_b

@anonym_a4d8e5 v sucasnosti moze ist aj o horsie veci nez sukromny fotoalbum pedofila. Vselijake organizovane skupiny na trafficking, organy, kriminalne adopcie na zapad.

@barbie_b nebolo by asi odveci, nahlásiť to polícii. Aby upozornili v meste. Pre každý prípad. Z týchto veci mam ja neskutočný strach, preto mam dcéru stále na očiach a som jej za riťou

barbie_b
autor
4. sep 2025
@lia2929

Treba vyfotit jeho na drzovku a podat trestne oznamenie

@lia2929 mas pravdu. Nabuduce tak urobim

Strana
z2