icon

Je možné behanie po ôsmej hodine večer?

8. mar 2021

Môže sa nemôže ?:/ Ja som magor z tých opatrení a výnimiek ,ďakujem

janynyna
8. mar 2021

Určite nie.

mima1
8. mar 2021

Ked budes utekat rychlejsie nez policajti tak mozes

tanapeta
8. mar 2021

samozrejme, že môže.

lucia147852
8. mar 2021

Je behanie vo výnimke? Nie je, takze nemôže. Jedine ak si taká dobrá že zdrhnes kontrole

mondolina
8. mar 2021

nie

tanapeta
8. mar 2021

@lucia147852 akože nie. Individuálny šport

solange7
8. mar 2021

Mozes ist kludne sportovat. Nikto na teba z krikov nevyskoci.

huginko
8. mar 2021

Podľa mňa nie, zákaz vychádzania po 20tej...

tanapeta
8. mar 2021

prosím vás baby, keď tu niečo píšete, tak si to overte, predtým ako idete niekoho presviedčať. Individuálny šport patrí medzi výnimky, ktoré nie sú obmedzené časom do 20.00 hod. Prečítajte si naozaj reálne tie výnimky.

autor
8. mar 2021

No bola som.behat našťastie žiadne kontroly nič ,, ale tak to individuálny šport je dovoleny aj po ôsmej ,,takže ako vidím tiež statky zmätky u každého :Do

lucia147852
8. mar 2021

@tanapeta Zákaz vychádzania len s výnimkou cesty na nevyhnutný výkon práce a lekárske ošetrenie je zachovaný od 20:00 do 1:00 nasledujúceho dňa.

tanapeta
8. mar 2021

áno, individuálny šport nie je obmedzený časom a je povolený v rámci okresu. Keď si čiernom okrese tak negatívny test

huginko
8. mar 2021

@tanapeta nikto nepresviedca, píšem svoj nazor

autor
8. mar 2021

@tanapeta dakujeem pekne ;)

solange7
8. mar 2021

@tanapeta a teraz si vezmi, kolko ludi ti tu ide zakazovat solo beh po 20tej hodine, ale potom idu k svokrovcom v nedelu na kavu. 😀 (nehovorim o ziadnom diskutujucom v tejto teme, aby ste sa nerozohnovali hned)

viestta
Odpoveď bola odstránená
tanapeta
8. mar 2021

@solange7 ja len nerozumiem, že kde to zobrali, že po 20tej len do práce a k lekárovi. A pritom toľko výnimiek je aj po 20.00 hod

lucia147852
8. mar 2021

@tanapeta ok v poriadku, vychádzala som len z toho uvedeného textu, predpis som detailne necitala

tanapeta
8. mar 2021

@lucia147852 veď ja nie v zlom. Len potom kolujú na nete dezinformácie a ľudia ani nevedia, čo všetko môžu.

solange7
8. mar 2021

@tanapeta ani ja tomu nerozumiem, ale ludia si tieto komplikacie sposobuju sami. Clovek by sa mal obcas spoliehat aj na zdravy rozum. Ten kto tie vynimky nastavuje je medzi mlynskymi kamenmi a nezavidim mu.
1/Das len zakladne podmienky a spolahnes sa na zdravy rozum ludi? - Ludia sa zacnu vypytovat totalne somariny. 2/Das podmienok 500? - Ludia zacnu spekulovat.

lucia147852
8. mar 2021

@tanapeta veď ani ja 🙈 u nás je to ofiko takto tiež prezentované, aj na tých stránkach všade. Človek je ozaj potom z toho magor

dianaana
8. mar 2021

Tak co sa vlastne nemoze, ked este aj do kniznice sa moze ist? 🤦‍♀️ Aj do servisu bicyklov...
A so psom mozem ist behat dalej ako 1000 m od domu???

zuzuliennka1
8. mar 2021

ja to chapem tak, ze napr. ist si zabehat mozes aj po
20.00, je to sport, akurat si ale nenakupis - potraviny zavrete.. ja teda este behavat nechodim, kedze je stale relativne skoro tma ale neskor ako bude este dlhsie svetlo, budem tiez chodit behavat a tiez to vidim niekedy okolo 20;00, este sa dovtedy vsetko milionkrat zmeni ale teda behavat chodit budem

solange7
8. mar 2021

@dianaana v kocke? Nemas sa socializovat a zbytocne zgrupovat. Mne je to jedno, ci je rano, obed alebo vecer. Chodim len z prace domov a sportujem. Takze nejake dalsie "nove" opatrenia ma netankuju a ani nemam tendenciu to riesit.
Ak cosi potrebujem, tak si zbehnem do obchodu, alebo na urad alebo kdekolvek kam potrebujem ist. Chranim sa. Nevykecavam sa a nezmotavam sa.

zuzuliennka1
8. mar 2021

ten zakaz vychadzania po 20.00 sa podla mna mysli skor tak, aby sa predislo zgrupovaniu sa ludi po veceroch vonku, ist na nakup tiez mozes, aj ked teda len do tej 20:00 a ist si sam/sama zabehat tiez, logicky... a do 1km je to len obrazne podla mna, aby sa vsetci nestretli na jednom mieste, urcite nas nikto nebude nahanat s metrom a merat to 😁😁

maximilie
8. mar 2021

@viestta 😂😂😂😂👍👏👏👏

solange7
8. mar 2021

@zuzuliennka1 presne tak. Nejde o obmedzovanie slobody jednotlivca. Nikto nam nechce skodit tym, ze nam zakazu behat, prechadzat sa so psom, ist si kupit baterky do ovladaca o 8 vecer a podobne. Proste sa netreba zgrupovat. Ludia to stale nerespektuju. Darmo budeme nosit respirator, ked sa napr. omladina po veceroch bude zgrupovat a po navrate domov nakazi celu rodinu. To sa potom dalej rozvetvuje do zamestnani rodinnych prislusnikov atd atd. To som uviedla len jeden model, da sa to aplikovat aj na nenosenie ochrany na pracovisku, alebo na nezbedne babky co sa chcu vykecavat pred domom a nakazu prinesu domov.

bozenka9532
8. mar 2021

@viestta dobry napad...musim dcere povedat,ze k frajerovi vecer iba behom alebo naopak on behom k nej😄😄😄

zuzuliennka1
8. mar 2021

@solange7 tak 👍🏼👍🏼