Je možné vystaviť OČR popredu?
Ahojte je možné také niečo že prídem s dieťaťom k lekárovi vo štvrtok a požiadam o vystavenie alebo začatie ocr od nasledujúceho pondelka?..kolegyňa to spravila teraz takto ..je to vôbec zákonné ?
preco nie? stvrtok piatok moze napr cerpat pecko, dovolenku... a od pondelka je s dieťaťom doma na ocr kým nevyzdravie
Ak mám dieťa, u ktorého je jasné, že doba liečenia presiahne niekoľko dní a doteraz som si míňala dovolenku, tak jasné, že sa môžem s doktorkou dohodnúť. Ona pozná stav. Mne sa podarilo veľakrát vykriť choroby detí tak, že som si pár služieb zamenila, ale neskôr už bolo treba očr. Prečo ťa to štve?
Ja v tom nevidím problém,veď napríklad situácia,prídem vo štvrtok s dieťaťom k lekárovi,lekárka mu predpíše ATB na 10 dní,vo štvrtok si dám opečiatkovať priepustku,v piatok si dám home office a od pondelka OČR..Čo konkrétne by na tom malo byť podľa teba protizákonné?
Mňa to nestve..ja to chcem tiež tak riešiť ..tak sa pýtam či je to ok..ja som nikde nepísala že ma to štve
Prepáč, vyznelo to tak. Občas sú tu podobné príspevky. Jasné, môžeš to aj tak poriešiť.
Záleží od lekára, či bude ochotný. Aj tak sa musíš zastaviť pre papier. Ja často žiadam o vystavenie aj telefonicky. Ak napr.je dieťa choré, konzultujem telefonicky, nie vždy je potrebné navštíviť lekára
Stvrtok p-cko, v piatok HO, strazi niekto iny alebo dovolenka … cokolvek… nie je to problem

A teba to serie 🥴