Je možnosť ukončiť PN z dôvodu invalidného dôchodku?
Som PN od 3.10.2024 z dôvodu onkologickej diagnózy, liečba(chemoterapia) naďalej trvá, invalidný dôchodok mám už schválený. Môj pracovný pomer stále trvá. Môže mi posudkový lekár ukončiť PN z dôvodu, že mám schválený invalidný dôchodok? A čo potom v zamestnaní? Sama podať výpoveď nechcem, moja práca nie je fyzicky náročná.
@anonym_autor subeh samozrejme mozny je to bez debaty pri onko sa priznava od datumu zistenia diagnozy
ale PN ti tak ci tak ukoncia to nie je na tvojom rozhodnuti, mozes sa rozvovat akonchces mas len tri moznosti
vratit sa do prace, ukoncit pracovny pomer alebo ze ti zamestnavatel schvali neplatene volno
zbytocne to tu rozpitvavas ries to so zamestnavatelom
Každému ináč schvaľujú ID nie od zistenia diagnózy to určuje posudkovy lekár mne zistili chorobu v januári a ID mi schválila od 1chemo april
Tak dnes som bola na kontrole u obvodného, ostávam PN, je to možné, ďakujem všetkým za rady
@anonym_autor Tak to mate super liečte sa a prajem veľa zdravia aby ste mohla začať žiť plnohodnotný život a pracovať
@anonym_autor Tak to mate super liečte sa a prajem veľa zdravia aby ste mohla začať žiť plnohodnotný život a pracovať
@anonym_61ba68 ďakujem
@anonym_61ba68 ďakujem
@anonym_autor Ja viem co prežívaš som na tom rovnako😪

Tak dnes som bola na kontrole u obvodného, ostávam PN, je to možné, ďakujem všetkým za rady