Je možnosť získať priepustku na maturitu počas PN?
Pekný deň, začiatkom roka idem na PN, budem pn dlhší čas, počas PN mám však v škole maturity, je nejaká možnosť dostať na potrebné dni nejakú "priepustku" aby som sa maturít mohla zúčastniť? Alebo ako inak sa to dá riešiť?
predpokladam, ze ako stredoskolacka nepracujes, takze ked ti nic nevyplacaju, sa u teba vrtat nebudu, urcite chod na maturitu
predpokladam, ze ako stredoskolacka nepracujes, takze ked ti nic nevyplacaju, sa u teba vrtat nebudu, urcite chod na maturitu
@anonym_f7a22b pracujem, som dospelá. Študujem diaľkovo, dorábam si maturitu.
S oš.lekarom a dopredu,nie až ked ťa zastihne kontrola a ty maturuješ.
A inak,ľudia,pouzivajre AL,tiež vie dobre poradiť.
@janinah myslíš AI? 😆😆 lebo AL netuším čo je
@janinah myslíš AI? 😆😆 lebo AL netuším čo je
@anonym_8b2dc0 😂 no, tu nam uzivatelka obcas perlila, co jej poradila AI (alebo AL) :D
@anonym_8b2dc0 😂 no, tu nam uzivatelka obcas perlila, co jej poradila AI (alebo AL) :D
@anonym_ff781b estwze más koho sledovať,niekoho kto sa neskrýva za anonyma
@anonym_8b2dc0 o preklepoch si uz asi počula..
@janinah stačí po sebe kontrolovať
@anonym_ff781b estwze más koho sledovať,niekoho kto sa neskrýva za anonyma
@janinah tak pobavila si napriklad keď si tvrdila že stačí dať správne otázky a ai ti odpovie spravne...konkrétne išlo o vraha v seriáli...vtedy som si ťa všimla...poriadne vedľa si šliapla.
AI je umelá, len trénovaná. Nie neomylná.
@anonym_f7a22b pracujem, som dospelá. Študujem diaľkovo, dorábam si maturitu.
@anonym_autor opytaj sa doktora ktory ta vypisal, ale asi nie dopredu, vies, ze este budes vtedy vypisana?
nechapem akonvies ze od januara mas PN a ze bude trvat min polroka dnes sa PN kontroluju a aj ukoncuju
nechapem akonvies ze od januara mas PN a ze bude trvat min polroka dnes sa PN kontroluju a aj ukoncuju
@anonym_011c6a lebo mám plánovanú operáciu? A viem koľko zhruba trvá zotavovanie.
@anonym_011c6a tak tipujem,ze ju caka nejaky zakrok a preto to vie
@anonym_011c6a lebo mám plánovanú operáciu? A viem koľko zhruba trvá zotavovanie.
@anonym_autor taka dlha rekonvalescencia? ved dostanes vychadzky a odmaturujes v ramci nich
toto vyriesis ked to bude aktualne a podla aktualneho stavu asi to je nejaky velmi zavazny zakrok ked ma byt taka dlha PN
@anonym_autor taka dlha rekonvalescencia? ved dostanes vychadzky a odmaturujes v ramci nich
toto vyriesis ked to bude aktualne a podla aktualneho stavu asi to je nejaky velmi zavazny zakrok ked ma byt taka dlha PN
@anonym_011c6a odmaturujem v rámci vychádzok ?
@anonym_autor maturity v riadnom termíne sú v marci, opravné v apríli. To budeš akoze stále PN? 5 mesiacov?
@anonym_autor maturity v riadnom termíne sú v marci, opravné v apríli. To budeš akoze stále PN? 5 mesiacov?
@anonym_9ac3d5 operaciu mám vo februári, v marci a apríli budem stále na pnke .
@anonym_autor dohodni sa s lekarom vopred a narovinu.Nech ti da papier ze si bola na kontrole,pripadne pred /po maturite sa zastav.v den ked mas lekara,by taky papier mal stacit ako dokaz pre kontrolu. Teda ja by som to takto riesila
@anonym_autor Dohodni sa vopred s lekarom na mimoriadnej vychadzke na dany den.
@janinah zatiaľ by som sa pri takýchto vážnejších veciach na AI nespoliehala a vôbec, o čom by potom MK bol? 😏
@maya_hi na AI sa nedá spoľahnúť ani pri blbostiach 😀, poprosila som ju o nejaké odporúčania na dobré knihy a polovicu čo mi napísala nešlo ani nájsť lebo si pospajala utorov s nezmyselnými názvami kníh 😀. Odporučila mi knihu od Roberta bryndzu , ale ako autora uviedla hlavnú postavu z tej knihy 😂

S oš.lekarom a dopredu,nie až ked ťa zastihne kontrola a ty maturuješ.
A inak,ľudia,pouzivajre AL,tiež vie dobre poradiť.