icon

Je možnosť získať priepustku na maturitu počas PN?

21. nov 2025

Pekný deň, začiatkom roka idem na PN, budem pn dlhší čas, počas PN mám však v škole maturity, je nejaká možnosť dostať na potrebné dni nejakú "priepustku" aby som sa maturít mohla zúčastniť? Alebo ako inak sa to dá riešiť?

janinah
21. nov 2025

S oš.lekarom a dopredu,nie až ked ťa zastihne kontrola a ty maturuješ.
A inak,ľudia,pouzivajre AL,tiež vie dobre poradiť.

anonym_f7a22b
21. nov 2025

predpokladam, ze ako stredoskolacka nepracujes, takze ked ti nic nevyplacaju, sa u teba vrtat nebudu, urcite chod na maturitu

autor
21. nov 2025
@anonym_f7a22b

predpokladam, ze ako stredoskolacka nepracujes, takze ked ti nic nevyplacaju, sa u teba vrtat nebudu, urcite chod na maturitu

@anonym_f7a22b pracujem, som dospelá. Študujem diaľkovo, dorábam si maturitu.

anonym_8b2dc0
21. nov 2025
@janinah

@janinah myslíš AI? 😆😆 lebo AL netuším čo je

anonym_ff781b
21. nov 2025
@anonym_8b2dc0

@anonym_8b2dc0 😂 no, tu nam uzivatelka obcas perlila, co jej poradila AI (alebo AL) :D

janinah
21. nov 2025
@anonym_8b2dc0

@anonym_8b2dc0 o preklepoch si uz asi počula..

janinah
21. nov 2025
@anonym_ff781b

@anonym_8b2dc0 😂 no, tu nam uzivatelka obcas perlila, co jej poradila AI (alebo AL) :D

@anonym_ff781b estwze más koho sledovať,niekoho kto sa neskrýva za anonyma

anonym_8b2dc0
21. nov 2025
@janinah

@anonym_8b2dc0 o preklepoch si uz asi počula..

@janinah stačí po sebe kontrolovať

janinah
21. nov 2025
@anonym_8b2dc0

@janinah stačí po sebe kontrolovať

@anonym_8b2dc0 jaj,to som netušila.... bohuzial nie som robot,len clovek😀

anonym_ff781b
21. nov 2025
@janinah

@anonym_ff781b estwze más koho sledovať,niekoho kto sa neskrýva za anonyma

@janinah tak pobavila si napriklad keď si tvrdila že stačí dať správne otázky a ai ti odpovie spravne...konkrétne išlo o vraha v seriáli...vtedy som si ťa všimla...poriadne vedľa si šliapla.
AI je umelá, len trénovaná. Nie neomylná.

anonym_f7a22b
21. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_f7a22b pracujem, som dospelá. Študujem diaľkovo, dorábam si maturitu.

@anonym_autor opytaj sa doktora ktory ta vypisal, ale asi nie dopredu, vies, ze este budes vtedy vypisana?

anonym_011c6a
21. nov 2025

nechapem akonvies ze od januara mas PN a ze bude trvat min polroka dnes sa PN kontroluju a aj ukoncuju

autor
21. nov 2025
@anonym_011c6a

nechapem akonvies ze od januara mas PN a ze bude trvat min polroka dnes sa PN kontroluju a aj ukoncuju

@anonym_011c6a lebo mám plánovanú operáciu? A viem koľko zhruba trvá zotavovanie.

petulda333
21. nov 2025
@anonym_011c6a

@anonym_011c6a tak tipujem,ze ju caka nejaky zakrok a preto to vie

anonym_011c6a
21. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_011c6a lebo mám plánovanú operáciu? A viem koľko zhruba trvá zotavovanie.

@anonym_autor taka dlha rekonvalescencia? ved dostanes vychadzky a odmaturujes v ramci nich
toto vyriesis ked to bude aktualne a podla aktualneho stavu asi to je nejaky velmi zavazny zakrok ked ma byt taka dlha PN

autor
21. nov 2025
@anonym_011c6a

@anonym_autor taka dlha rekonvalescencia? ved dostanes vychadzky a odmaturujes v ramci nich
toto vyriesis ked to bude aktualne a podla aktualneho stavu asi to je nejaky velmi zavazny zakrok ked ma byt taka dlha PN

@anonym_011c6a odmaturujem v rámci vychádzok ?

anonym_9ac3d5
21. nov 2025

@anonym_autor maturity v riadnom termíne sú v marci, opravné v apríli. To budeš akoze stále PN? 5 mesiacov?

autor
21. nov 2025
@anonym_9ac3d5

@anonym_autor maturity v riadnom termíne sú v marci, opravné v apríli. To budeš akoze stále PN? 5 mesiacov?

@anonym_9ac3d5 operaciu mám vo februári, v marci a apríli budem stále na pnke .

lienka9
21. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor dohodni sa s lekarom vopred a narovinu.Nech ti da papier ze si bola na kontrole,pripadne pred /po maturite sa zastav.v den ked mas lekara,by taky papier mal stacit ako dokaz pre kontrolu. Teda ja by som to takto riesila

nafka0483
21. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Dohodni sa vopred s lekarom na mimoriadnej vychadzke na dany den.

maya_hi
22. nov 2025
@janinah

@janinah zatiaľ by som sa pri takýchto vážnejších veciach na AI nespoliehala a vôbec, o čom by potom MK bol? 😏

autor
22. nov 2025
@maya_hi

@janinah zatiaľ by som sa pri takýchto vážnejších veciach na AI nespoliehala a vôbec, o čom by potom MK bol? 😏

@maya_hi na AI sa nedá spoľahnúť ani pri blbostiach 😀, poprosila som ju o nejaké odporúčania na dobré knihy a polovicu čo mi napísala nešlo ani nájsť lebo si pospajala utorov s nezmyselnými názvami kníh 😀. Odporučila mi knihu od Roberta bryndzu , ale ako autora uviedla hlavnú postavu z tej knihy 😂