icon

Je odstrihnutie plagátu trestné?

24. feb 2026

Baby, ja som sa s priateľom dala dokopy vlani na jednom hudobnom festivale. Plagát tohto festivalu je vyvážený ešte stále u nás pri zastávke. Napadlo ma odstrihnúť ho a darovať k priateľovi, ak to nie je trestné

anonym_0ba64d
24. feb 2026

Nie, nie je. Ale, chlapi nezvyknú byť sentimentalny. Len aby si nebola sklamaná z jeho reakcie

anonym_c55a77
24. feb 2026

🙂 🙂

anonym_db0153
24. feb 2026

Nie je to trestné, urobíš dokonca dobrý skutok, upraceš, čo mal urobiť ten, kto plagát nalepil

zuzinka888
24. feb 2026

Nie nie je. Myslim ze zakom dokonca zakazuje lepit plagaty na zastavky a stlpy verejneho osvetlenia. A dokonca organizatori maju povinnost odstranit tieto plagaty po skonceni akcii.

anonym_4ed22b
24. feb 2026

@anonym_autor je to zlaté! Len či sa ti ho podarí dať dole bez poškodenia, ak je nalepený.

autor
24. feb 2026

Nie je to papier, plagát je priviazaný takou páskou

personality
24. feb 2026

Kľudne mu to daj. Aj keď by ma zaujímalo ako je to uchytené. 😀

anonym_7662dd
24. feb 2026

Mňa by zase zaujímalo, čo s tým bude robiť. 🤣🤣

autor
24. feb 2026
@personality

Kľudne mu to daj. Aj keď by ma zaujímalo ako je to uchytené. 😀

@personality len takou čiernou páskou z umelej hmoty, to sa dá odstrihnúť

anonym_f2eb91
24. feb 2026

nie je znehodnotený dažďom? vyblednutý? ten tvoj Romeo to možno ani nepochopí a zahodí.

anonym_7662dd
24. feb 2026
@anonym_f2eb91

nie je znehodnotený dažďom? vyblednutý? ten tvoj Romeo to možno ani nepochopí a zahodí.

@anonym_f2eb91 keď sa zoberú, zavesia nad gauč. 😉

januska12323
24. feb 2026

Nie je to už škaredé?

sissy27
24. feb 2026

@anonym_autor mna by porazilo, keby mi frajer donesie domov smeti z vonku. Od minuleho roka na to prsi, snezi, prasi sa, lezie po tom hmyz, ludia na kychaju a bohvieco vsetko to ma za sebou a ty to dotrepes domov 🤦🏼‍♀️ ked tak napis organizatorovi, ci im nezostal nejaky nepouzity ale preboha nezvlakaj z vonku bordel.

autor
24. feb 2026
@januska12323

Nie je to už škaredé?

@januska12323 trocha vybledla ale nechcem mu to zrolovať a na tu máš daj si ho dakam, plánovala som len casť našu ❤️kapelu a k tomu pár fotiek do rámu

zuzanka.zuzu
24. feb 2026

to je milé 😀 k vášmu veku to patrí... nenechaj sa odradiť názorom žien zbitých životom 🤭😀

januska12323
24. feb 2026
@anonym_autor

@januska12323 trocha vybledla ale nechcem mu to zrolovať a na tu máš daj si ho dakam, plánovala som len casť našu ❤️kapelu a k tomu pár fotiek do rámu

@anonym_autor to znie milo ale skúsila by som po nete pohľadať čistý plagát, ľudia predávajú všeličo.

personality
24. feb 2026

A koľko máte rokov? 😀 Ja napríklad som v tom veku teda do 21 bola sklamaná keď som chalanovi niečo dala napríklad kozmetiku a on to minul tak rýchlo, že skôr ako sme sa opäť stretli. Tak neviem ci zrovna ten Tvoj si to bude vážiť, ale možno áno. Však chalani sú rôzni.

anonym_fedd21
24. feb 2026

@anonym_autor Ty si sentimentálne asi viac naviazaná na ten festival, ako on. Ten plagát zober, dobre ho uskladni a až budete spolu aj o 5 - 10 rokov, potom ho vytiahni na výročie.

autor
25. feb 2026
@personality

A koľko máte rokov? 😀 Ja napríklad som v tom veku teda do 21 bola sklamaná keď som chalanovi niečo dala napríklad kozmetiku a on to minul tak rýchlo, že skôr ako sme sa opäť stretli. Tak neviem ci zrovna ten Tvoj si to bude vážiť, ale možno áno. Však chalani sú rôzni.

anonym_db0153
25. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor plagát odfoť a urob koláž aj s ostatnými fotkami

autor
25. feb 2026
@zuzanka.zuzu

to je milé 😀 k vášmu veku to patrí... nenechaj sa odradiť názorom žien zbitých životom 🤭😀

kinats
26. feb 2026

Od 1. februára 2025 sa hranica škody pri majetkových priestupkoch na Slovensku zvýšila na 700 eur. Konanie spôsobujúce škodu do 700 eur je považované len za priestupok, zatiaľ čo škoda až nad túto sumu sa posudzuje ako trestný čin. Tresty ak aj sú, sú vďaka vladnej garniture minimalne. Trhanie plagátov, je rovnako ako korupcia a daňové úniky určite beztrestne ba skoro legálne (do najbližších volieb minimálne)