icon

Je tu niekto ,kto vie poradiť koľko umývadiel a prac.stolov potrebujem v rešt.kuchyni?Moc ďakujem.

nika3111
27. sep 2020

Kúpili sme s manželom penzión ,ale kuchyňa je už zastaralá.Ja teraz neviem čo treba podľa Soi .Čo musím a čo nemusím.Kuchyňa tam nefunguje 7 rokov.Je to menšia prevádzka ,tak cca 50 ľudí.Peknú nedeľu prajem.

viestta
Odpoveď bola odstránená
nika3111
autor
27. sep 2020

@viestta ďakujem😃Ja som len chcela vedieť ako to funguje v praxi.Či na všetko majú extra umývadlá a stoly.Na zeleninu ,zvlášť stôl aj umývadlo ,na mäso,na ryby,na syry ..... .Kuchyňa nie je veľká .A chladničky tiež na všetko extra.Neviem či sa to tam zmestí.

mimulaaa
27. sep 2020

Choďte na príslušný regionálny úrad verejného zdravotníctva, hygieničky Vam rady poradia čo vsetko potrebujete, podľa akých nariadení sa riadiť. V každom prípade, sú tie nariadenia prísne - umývadlá zvlášť na potraviny, na ruky,... ulozne priestory rozdelene podľa potravín... zalezi od toho, co budete pripravovať, či budete využívať jednorazové taniere a pribory, ak nie, je treba zvlast umyvadlo na taniere, pripadne mycku... najpresnejsie info Vam poskytnú len na RUVZ a aspon budete mat istotu ze info je spravne a neprekvapi Vas uz nic pri schvalovani prevadzky hygienou...

nika3111
autor
27. sep 2020

@mimulaaa Ďakujem 😃

lagunka0000
28. sep 2020

@nika3111 Ahoj, je to v nariadení vlády 391/2006 - teda malo by to tam byť

ninah1486
3. nov 2021
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

kuchynu ries tiez, hlavne kvalitne vybavenie aby si tam mala