icon

Je tu právnik, ktorý mi skontroluje nájomnú zmluvu?

14. aug 2023

Je tu človek s pravnickym vzdelaním, ktorý mi skontroluje nájomnú zmluvu? Mala som slubenu pomoc od známeho kt. to nakoniec nemôže pozrieť a potrebujem to max zajtra. Je robená podľa predloh a predpokladám že je to vsetko správne v súlade so zákonom, ale ocenila by som keby mi to niekto prebehne ocami. Ozvem sa do správy ak sa niekto ochotný nájde. Ďakujem pekne vopred

kornelies
•
14. aug 2023

Treba ocenit aj financne. Viem, ze si tu ludia radia navzajom, ale najomma zmluva ma zopar stran
Neber to, prosim, osobne, ale vsetci potrebuju z niecoho zit.

subartic
•
14. aug 2023

kľudne to ber osobne. Robíš si nájomnú zmluvu na budúci príjem chceš si byť istá že je všetko v poriadku , keby náhodou niečo a ty hľadáš niekoho kto by ti to zadarmo pozrel ? Právnikov je na mrte, však ráno obvolaj a neverím že nezoženieš niekoho .

A samozrejme ak tu aj niekoho zoženieš, bolo fajn mu to aj zaplatiť.

sissy27
•
14. aug 2023

Pravnik studoval XY rokov, investoval do seba, svojho vzdelania, obetoval cas, financie, odoprel si ine veci… a potom pridu ludia, ktori bez hanby ziadaju jeho sluzby len tak, zadarmo, navyse hned… preco by to mal robit len tak, navyse v sibenicnom termine (teda neskoro vecer)? Ved normalne ponukni peniaze alebo aspon nejaku protihodnotu / sluzbu…

autor
•
14. aug 2023

Žienky, čítam to po sebe ale ja naozaj nevidím že by som niekde povedala že nechcem zaplatiť.

nikolca
•
14. aug 2023

Najdi si pravnika