Karanténa a nákup potravín
Sme s manzelom v karantene kvoli kontaktu s pozitivnou osobou. Vcera bol 5 den od stretnutia a boli sme sa testovat, vysledky su negativne. Ale mame ostat v karantene aj tak do 10 dna, do stredy.
Ide o to ze uz nam dochadzaju potraviny, nema nam kto priniest kedze mamka je na pn a brat nema vodicak. Brat by nam isiel nakupit len si nakup potrebujeme vyzdvihnut kedze byvame na dedine a on v meste.
Moze ist manzel autom k nemu po nakup ktory by nechal pri vchodovych dverach? Alebo ako to poriesit, nemate nejake napady? Dakujem
@mogaa policajti nekontroluju skoro vobec, to by fakt bola nahoda a aj tak zakladne veci si nakupit moze 🙂 ja som nebola na testoch, a normalne som chodila aj na postu, aj do obchodu, aj po vonku s dcerou a nikde sa nikto nepytal na nic. Navyse je to moj zdravotny stav a ten nemusim nikomu (okrem lekara) hlasit 🙂 Cele je toto len fraska ☹ a buzeracia ludi ☹
@elizabet173 Co sa tyka karanteny a tak, bol to dost chos a komunikovali s uradom a obvodnymi lekarmi. Ale oni boli pozitivni, takze vlastne v karantene samozrejme museli ostat.
@elizabet173 U nich vsetci bez priznakov, len take ze nadcha. Taze sme boli velmi prekvapeni, ze su pozitivni.
Ahoj, mi sme si toto zažili pred mesiacom, nákup nám doniesol manželov kolega z druhého okresu 😕 tu sa nenašiel nik. Obvolali sme susedov a kamarátov, všetci boli v karanténe alebo chorí, dôchodcov som obťažovať nechcela, obchody donášku tu k nám neposkytujú.
Nechceš prezradiť odkiaľ si ? Možno by sa tu na mk niekto našiel. Alebo skús napísat do miestnej skupiny
Držím palce, hlavne nech ste zdraví
@elizabet173 tak to je zaujímavé 😶môj syn musel ostat v karanténe po 20minutovom kontakte a vo vzdialenosti cca 1,5metra s pozitívnou osobnou