icon

Karanténa a nákup potravín

20. dec 2020

Sme s manzelom v karantene kvoli kontaktu s pozitivnou osobou. Vcera bol 5 den od stretnutia a boli sme sa testovat, vysledky su negativne. Ale mame ostat v karantene aj tak do 10 dna, do stredy.
Ide o to ze uz nam dochadzaju potraviny, nema nam kto priniest kedze mamka je na pn a brat nema vodicak. Brat by nam isiel nakupit len si nakup potrebujeme vyzdvihnut kedze byvame na dedine a on v meste.
Moze ist manzel autom k nemu po nakup ktory by nechal pri vchodovych dverach? Alebo ako to poriesit, nemate nejake napady? Dakujem

Strana
z4
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
hanka_se
20. dec 2020

@mogaa policajti nekontroluju skoro vobec, to by fakt bola nahoda a aj tak zakladne veci si nakupit moze 🙂 ja som nebola na testoch, a normalne som chodila aj na postu, aj do obchodu, aj po vonku s dcerou a nikde sa nikto nepytal na nic. Navyse je to moj zdravotny stav a ten nemusim nikomu (okrem lekara) hlasit 🙂 Cele je toto len fraska ☹ a buzeracia ludi ☹

cervenaruza123
20. dec 2020

@elizabet173 Co sa tyka karanteny a tak, bol to dost chos a komunikovali s uradom a obvodnymi lekarmi. Ale oni boli pozitivni, takze vlastne v karantene samozrejme museli ostat.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
jana_eyre_2
Autor odpoveď zmazal
cervenaruza123
20. dec 2020

@elizabet173 U nich vsetci bez priznakov, len take ze nadcha. Taze sme boli velmi prekvapeni, ze su pozitivni.

behulka
20. dec 2020

Ahoj, mi sme si toto zažili pred mesiacom, nákup nám doniesol manželov kolega z druhého okresu 😕 tu sa nenašiel nik. Obvolali sme susedov a kamarátov, všetci boli v karanténe alebo chorí, dôchodcov som obťažovať nechcela, obchody donášku tu k nám neposkytujú.
Nechceš prezradiť odkiaľ si ? Možno by sa tu na mk niekto našiel. Alebo skús napísat do miestnej skupiny
Držím palce, hlavne nech ste zdraví

tatianockamala
20. dec 2020

@elizabet173 tak to je zaujímavé 😶môj syn musel ostat v karanténe po 20minutovom kontakte a vo vzdialenosti cca 1,5metra s pozitívnou osobnou

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Strana
z4