icon

Karanténa - zákaz vychádzania v prípade netestovanej osoby

beezmeenaa
28. okt 2020

Viete mi poradiť, ak niekto nepôjde na testy ma zákaz vychádzania alebo karanténa celá rodina? Na Orave som pochopila ze netestovani majú zákaz s určitými obmedzeniami oproti testovaným. Samozrejme ak vyšli negatívne.

dominushka23
28. okt 2020

karantena cela domacnost

maca1984
28. okt 2020

zakaz vychadzania.V karantene ostava pozitivne testovany clovek a cela domacnost s nim.Netestovany clovek ma zakaz vychadzania,ale netyka sa to celej domacnosti.Ja nejdem na testy,muz ide.A dnes by mala byt TB o netestovanych a ich "zakazoch"

dajna11
28. okt 2020

karantenu ma pozitívny človek..ak sa nejdeš testovať platia pre teba pravidlá o zákaze vychádzania ako to bolo na orave bez testu...čiže najbližší obchod,lekár,lekáren,venčenia psa.....bodka....

stormie
28. okt 2020

Dnes som 2x volala na kovid infolinku - su priamo prepojeny na krizovy stab a dnes by mali ohlasit nove podmienky
Netestovany - ostava doma, nesmie ist nikam! Ani obchod
Testovany negativny - normalne funguje dalej

Pani na infolinke mi povedala ze veci na internete nemusia a nie su aktualne takze sa treba riadit oficialnymi info

niza
28. okt 2020

Nejdem na testy , budem v karanténe ok pohoda.ale musim ist na gynekologicke vyšetrenie na ktoré cakam uz dlho. Tam môžem ísť?

vevey
Autor odpoveď zmazal