icon

Kde podať podnet na kontrolu prevádzky?

15. apr 2023

Ahojte, kde by som mohla podať podnet na kontrolu prevádzky? Konkrétne krčmy.

Strana
z2
simca06022011
17. apr 2023

tak so zachrankou treba volat aj policiu, ked to tam ratujes... a rovno sa ich opytaj, ako to rieisa, ked sa chodia do daneho podniku "opijat" a utekaju im z tade zadnym vychodom... fakt niekedy ako keby boli nemohuci nasi policajti... 🙏

autor
17. apr 2023

@simca06022011 on to má dobré vymyslené lebo hneď vedľa krčmy má svoj súkromný pozemok. Tým bočným vchodom detiská môžu v pohode k nemu na záhradu zdrhnúť. Ja som rovno oproti a vidím kadiaľ tam chodia. Takou cestičkou a šup cez dieru v plote aj tam aj späť. Budem im to musieť riadne opísať keď budem volať. Lebo dopredu do krčmy keď prídeš tak tam dieťaťa ozaj žiadneho nevidíš aj keď tam tesne pred tým vošli.

simca06022011
17. apr 2023

nemusis to opisat, zapni si kameru na mobile a natoc to... aj viac krat, opakovane.. a ked najblisie pridu pre nejakeho nestastnika spiteho (rodicia musia byt nadseni), tak im ukazat.. ze ako to "kontroluju". Oni vedia prist urcite aj v civile, alebo si ich pockat na druhej strane :DDD keby to velmi chceli riesit. Bohuzail na sukromnom pozemku nemozu byt ked im "nedovolia", ale tu je otazne, ze ci to s rodicmi sa neda riesit, ved 13rocne opite deti, to nie je na socialku??

aylinn
17. apr 2023

Áno to úplne chápem , tak držím ti palce aby to vyšlo , rodičia tých deti ti budú určite vďační ☺️

matullienka
17. apr 2023

Veru v tomto prípade bez pardonu volaj policajtov a všetko im opiš kade vychádzajú. Toto je netolerovatelne.

Strana
z2