Kde podať sťažnosť na preplnenú kožnú ambulanciu?
Prosím, kde sa dá podať sťažnosť na kožnú ambulanciu? Ide o to, že riešim so synom (2r) kožný problém, pediatrička poradila nejaké postupy, ktoré nezabrali, preto nás odporučila do kožnej ambulancie. V meste máme 5 kožných ambulancií. Do dvoch sa mi nepodarilo dovolať a ostatné dali možnosť objednať sa na termín najskôr koniec apríla. Ďalšia možnosť je prísť sa ráno zapísať. Nakoľko mám dve malé deti, muža v práci, a nebývam priamo v meste, išiel tam ráno o 5:30 môj otec, dôchodca. Už v tom čase čakalo pred zamknutou budovou 30 ľudí. Lekárka vezme za deň 10, takže časenku nedostal.
Ako je možné, že berie tak málo ľudí?
Ako je možné, že nevezme človeka (malé dieťa) s akútnym problémom?
Čo majú robiť ľudia, ktorí nemajú možnosť byť tam ráno o 5, aby sa zapísali?
Nakoniec som našla inú ochotnú lekárku, ale v inom meste. Tá nás ošetrila a povedala, že počas dňa vyšetrí aj 50 ľudí. Veľa z nich k nej chodí priamo z nášho mesta, keďže tam sa na vyšetrenie nedá dostať.
Ako je možné, že jedna lekárka dokáže vyšetriť toľko pacientov a iná 10?
Nevidím do toho, ako fungujú limity poisťovní. Ja som ochotna si za ošetrenie aj zaplatiť, ale nedá sa.
To takto funguje s kožnými lekármi všade?
@777januska777 😅iste, keby sme volili PS, uchadzalo by sa vsetkym, vsetko.(akurat tak 2* rocne presit vaginu na penis a spat)
Preco sa dovolilo Dovere vyviest miliardu akcionarom, tie prachy chybaju zrovna u tych koznych...
@ahhola no keby sa nevolil smer, tak by sme sa nemuseli trápiť tým, ze roky rokuce rozkrada zdravotníctvo. Smer už dobre vie ako kradnúť, roky to robí a zas to robiť bude. Ked voliš novú stranu ta ešte nevie tak kradnúť. Ved preco si myslis, ze aj za Fica to v jeho prvom volebnom období bolo fajn? No preto, ze nevedel ešte kradnúť. Dnes už ide ako píla. Ale áno hlavne nie tepli 🙈
Prečo nejdeš do súkromnej kliniky? Radšej zaplatím 100 eur ako u Dr ktorá za deň vezme 50 ľudí viem si predstaviť kvalitu ošetrenia
Žiaľ je doba že za všetko sa platí ocneho som zohnala až o pol roka išla som k súkromnému za sto eur vybavenie a úroveň personálu bolo top takže za mňa radšej toto ako byť za 10 minút odbita lebo v čakárni je ďalších 50 ľudí . To isté neurológ, gynda, zubar všetko si platím bohužiaľ
A inak súkromných derma klinik je asi najviac
@777januska777 ale chid do kelu s ficom aj zo smerom... Sk je tak male a tak zrodinovane, sme len mensie cinske mesto, kde ja tebe, ty mne a vsetky ygorove blafy a kradnucom smere su na smiech, on s kamosom s MOMkami👽
Vies, kedy mi to doslo?
Ked krachol R. Prochazka zo Sietou😅 ktory hral tazkeho opozicnika ku Kalinakovi a po volbach vysvitlo, ze su spoluziaci z VS.
2.priklad korcok a jeho podliezanie smeru do kauzy Kuciak a dnes sudruh nevie, co je to smer💥
Ja ťa chápem, nie je to normálne, že sa človek nedostane k dr. Každopádne, sťažnosť by si mala dať v zmysle toho, aby sa ambulancie posilnili, nie na konkrétnu doktorku, ona zato fakt nemôže. V nasom meste je takýto problém s detskou očnou. Jedna dr. skončila a všetci jej pacienti - prevažne deti, nemali kam ísť, nik ich nechcel vziať, lebo všetci mali plno. Ja som skrz to tiež volala na VÚC-ku, lebo to maju v kompetencii, otvárať nové ambulancie a oni mi jednak povedali, kde mám ísť a tiež mi povedali, že problém riešia, že všetko je pripravené pre nového doktora, ktorého aktuálne hľadajú. Tuším rok trval tento stav, ale vyriešilo sa to. Mne dieťa nakoniec našťastie vzala moja očná, ale fakt len "z milosti", že k nej chodíme obaja s mužom. Inak by decko čakalo na nové okuliare tri mesiace 🙄
@ahhola vidíš a preto si zvolíme znovu najväčšieho zlodeja, lebo však co ak aj on ma niekde kamosa. Potom sa netreba sťažovať na stav zdravotníctva, ved pri volbach s tým suhlasime. Neskúsime nič nové, lebo to nemá zmysel, zvolíme znovu to iste zlo a potom plačeme, ze nemáme nič. Roky rokuce len rovnaký zlodej. A ešte sa ho budeme chudáka zastávať a obdivovať.
Preco chces davat staznost na koznu ambulanciu? Napis staznost na ministerstvo preco nie je dostatok lekarov v kazdom regione.
Preco musia ludia v zime pri -20°C cakat od 4 rana na casenku? Je za to zodpovedny lekar?
Inak za objednanim pri koznej cakame minimalne mesiac..a kozny problem nieje az taky akutny
Su aj akutnejsie stavy na inych oddeleniach. U nas v meste napeiklad neberie sni jedna ocna novych pacientov. Ani na cakanie ani na objednanie..
Na kozne si sa mohla objednat uz skor nemusela si cakat aby ta tam pediatricka poslala. Listok nepotrebujes.
Ved chodis inej, tak, preco sa vlastne chces stazovat? Nevyhovoval Ti jej system, tak si presla inde, problem vyrieseny
@maris5 ano v mnohých prípadoch je .Sú lekári, ktorí si ordináciu zmanazovat dokážu.Idu s dobou,využívajú objednávkovy systém.Ale boli by ste prekvapene,koľkí lekári tento systém odmuetaju.Nezaujima,ich ani ako by im a samozrejme aj pacientom uľahčilo prístup k vyšetreniu.Takze ano asi im vyhovuje,že pacienti stoja v mrazoch pred poliklinikou a mnohokrát sa na vyšetrenie nedostanu
@dadis čo ti šibe? nie som žiadna dôchodkyňa, jasne, že som nevolila smer - no fuj.
@jana_eyre_2 nie som podráždená!, som? myslíš, že z nedostatku vitamínu S? 😨
😉
Bohužiaľ. Toto je všade problém u odborných lekárov. U nás dostať sa na očné, ORL je nadľudský výkon.. detskú koznu dokonca ani nemáme v našom meste. V druhom meste zase z nášho mesta nechcú brať. Keď som išla so synom s akútnym problémom na imunológiu musela som ísť do 30km vzdialeného mesta, lebo my máme len jednu imunologicku detskú ktorá mi už 3 roky hľadá termín. A keď som ja mala problém akútny so zapaleným uchom rovno ma poslali na pohotovosť do 20km vzdialeneho mesta .. kde som musela zaplatiť aj 10€. To je naše zdravotníctvo vitaj.
Ako keby som o Lučenci čítala 🙈

Nasa kozna tiez vezme 10 ludi na listok ktory si vezmu rano. No okrem toho dalsich 50 na objednanie na cas