icon

Kde stiahnem registračný list fyzickej osoby?

bielavila
26. okt 2015

prosim kto vie, nech mi posle link, lebo priamo na stranke sa mi stiahnut neda, tetuska v telefone tvrdi, ze sa da, mne to vzdy stiahne iba poucenie bez RL, asi som blba aloebo co, ale neda sa mi to 🙂vsade inde na nete kde kliknem mi vyhodi iba strau verzium, uz mam take nervy, ze ma ide porazit, prosim a dakujem za pomoc 🙂

bielavila
autor
•
26. okt 2015

to co sim mi poslala je vraj stara verzia, mne treba novu a nikde ju neviem ani po hodinovom hladani najst

rakywanda
•
26. okt 2015
bielavila
autor
•
26. okt 2015

baby ja toto co mi vy posielate je zle, teda oni to tam maju, ze je to dobre, ale ked som volala s tetkou nech mi to pomoze vyplnit povedala, ze to je stare, bud oni v tom maju bordel, bude mne dlabe uz poriadne alebo tetka treba blbosti, ma to byt toto, len s tej stranky to neviem stiahnut
http://www.tlaciva-na-stiahnutie.sk/formular-re...

rakywanda
•
26. okt 2015

@bielavila tak keď už ho majú na svojej stránke zle, tak neviem kde hľadať, pritom tam pod ním majú napísané, že je platný pre rok 2015 a je určený na vyplnenie priamo v počítači
ja podávam reg.list. len elektronicky

matik1
•
26. okt 2015

@bielavila @rakywanda, RLFO, ktorý si ty našla je správny, platí pre rok 2015. Poučenie je hneď vedľa neho a podľa toho to vyplň...

bielavila
autor
•
26. okt 2015

dakujem baby uz mam 😀