icon

Kedy bude právoplatné uznesenie ohľadom stretávania sa otca s dcérou?

lubkakovacova
19. apr 2018
jatva
19. apr 2018

malo by to tam byt uvedene. Zvycajne je nejaka lehota na odvolanie. A po nej si treba zavolat na sud ci uz nadobudlo pravoplatnost a nechat si tam dat peciatku s razitkom

lubkakovacova
autor
19. apr 2018

Takze plati?

jatva
19. apr 2018

@lubkakovacova a je tam uvedeny cas na odvolanie?

lubkakovacova
autor
19. apr 2018

Ano 15dni

jatva
19. apr 2018

tak po tych 15 dnoch treba zavolat na sud a zistit ci sa protistrana neodvolala a ci uz nadobudol pravoplatnost.

lubkakovacova
autor
19. apr 2018

A podla coho sa mam riadit teraz?

jatva
19. apr 2018

@lubkakovacova podla dohody co mate medzi sebou idealne.

cecilia68
19. apr 2018

@lubkakovacova Ak ju chce vidieť a máte korektné vzťahy, tak mu ju daj....Ak sa správa ako dement a robí ti prieky, tak sa vyhovor, že ešte rozsudok nie je právoplatný 🙂

draik
19. apr 2018

@cecilia68
Pokým niet dohody/ právoplatného rozhodnutia súdu, tak obaja rodičia majú voči dieťaťu presne tie isté práva a povinnosti.

nadejna7
20. apr 2018

@lubkakovacova A teraz ide o to, ze mu ju nechces dat alebo ci mu ju mozes dat?

cecilia68
20. apr 2018

@draik Akurát, že v reálnom živote to funguje ináč....stretávame sa s tým denne, že matka odopiera dieťa otcovi, vymýšľa si choroby a iné hlúposti, lebo sa nerozišli práve v najlepšom, alebo si našiel inú a ona sa cíti frustrovaná, tak si to vybíja cez dieťa týmto spôsobom....alebo neplatí výživné a podobne ....

lienqa
20. apr 2018

@cecilia68 no a ja mám zas opačnú skúsenosť, dieťa by som mu aj dala, aj som tolerovala iný dátum na začiatku, kedy si ju mohol zobrať ku sebe, ale dva roky ju nevidel (povedal, že až po jej 18tke) a aj napriek tomu všade rozpráva , že mu ju nechcem dať.. nikto nevidí do vzťahov iných, tak nevieš ako je to inde.

cecilia68
20. apr 2018

@lienqa To som ani netvrdila...uviedla som len príklad, tak sa ukľudni 🙂

lienqa
20. apr 2018

@cecilia68 zdá sa ti, že nie som kľudná? iba reagujem na tvoj príspevok, že každá minca má dve strany

draik
20. apr 2018

@cecilia68
Nikde som netvrdil, ako to funguje v realite.