Kedy bude právoplatné uznesenie ohľadom stretávania sa otca s dcérou?
Takze plati?
@lubkakovacova a je tam uvedeny cas na odvolanie?
Ano 15dni
tak po tych 15 dnoch treba zavolat na sud a zistit ci sa protistrana neodvolala a ci uz nadobudol pravoplatnost.
A podla coho sa mam riadit teraz?
@lubkakovacova podla dohody co mate medzi sebou idealne.
@lubkakovacova Ak ju chce vidieť a máte korektné vzťahy, tak mu ju daj....Ak sa správa ako dement a robí ti prieky, tak sa vyhovor, že ešte rozsudok nie je právoplatný 🙂
@lubkakovacova A teraz ide o to, ze mu ju nechces dat alebo ci mu ju mozes dat?
@draik Akurát, že v reálnom živote to funguje ináč....stretávame sa s tým denne, že matka odopiera dieťa otcovi, vymýšľa si choroby a iné hlúposti, lebo sa nerozišli práve v najlepšom, alebo si našiel inú a ona sa cíti frustrovaná, tak si to vybíja cez dieťa týmto spôsobom....alebo neplatí výživné a podobne ....
@cecilia68 no a ja mám zas opačnú skúsenosť, dieťa by som mu aj dala, aj som tolerovala iný dátum na začiatku, kedy si ju mohol zobrať ku sebe, ale dva roky ju nevidel (povedal, že až po jej 18tke) a aj napriek tomu všade rozpráva , že mu ju nechcem dať.. nikto nevidí do vzťahov iných, tak nevieš ako je to inde.

malo by to tam byt uvedene. Zvycajne je nejaka lehota na odvolanie. A po nej si treba zavolat na sud ci uz nadobudlo pravoplatnost a nechat si tam dat peciatku s razitkom