icon

Kedy dostanem peniaze po ukončení daňovej kontroly?

1. aug 2025

Dobrý večer, vie mi niekto povedať kedy by mi už mohli poslať peniaze, mala som daňovú kontrolu no minulý týždeň mi ju ukončili no ešte stále čakám na protokol . Mne bolo povedané že by som mohla dostať až v októbri no inde mi povedali že možno aj tento mesiac. Mal niekto daňovú kontrolu a od ukončenia kedy vám poslali peniaze ? Ďakujem

dzulli1980
1. aug 2025

Mne úplne divné príde, že človek, ktorý má takéto vyjadrovanie, podniká ... kontrolovali Ti čo? Nadmerný odpočet? ... ak áno a bolo to v poriadku, nebol žiadny nález, peniaze Ti prídu do 10 dní od ukončenia kontroly ... kontrola je ukončená dňom doručenia protokolu.

decembrovciatko2015
2. aug 2025
@dzulli1980

Mne úplne divné príde, že človek, ktorý má takéto vyjadrovanie, podniká ... kontrolovali Ti čo? Nadmerný odpočet? ... ak áno a bolo to v poriadku, nebol žiadny nález, peniaze Ti prídu do 10 dní od ukončenia kontroly ... kontrola je ukončená dňom doručenia protokolu.

@dzulli1980 moznosti je vela ak mala z DPFO danovy bonus na vratenie, ktory zobrali na kontrolu tak tam sa prerusovala lehota na vratenie a po doruceni protokolu (ak je bez nalezu) lehota pokracuje tak tam tiez rychlo vratia.

autor
2. aug 2025
@dzulli1980

@dzulli1980 kontrolovali mi Faktúry (prijaté aj vystavené) –
Účtovné výkazy .
Daňové priznania k dani z príjmov aj k DPH.
Potvrdenia o doručení podaní – všetky dokumenty. Čakám na protokol