icon

Kedy úrad práce vypláca cestovné?

kristina534
16. aug 2024

Podala som papier 1.8. Dostala som už aj odpoveď z BA, že mám nárok a yx € dostanem.
No na účet som ešte nič nedostala.

chichua
16. aug 2024

@kristina534 ak myslíš príspevok na dochádzku za prácou, tak do 30 dní od doručenia potvrdenia o odpracovaných dňoch za daný mesiac.

kristina534
autor
16. aug 2024

@chichua áno, ďakujem

chichua
17. aug 2024

@kristina534 tak tak ako som písala. Všetky podmienky máš uvedené v dohode. Odporúčam prečítať si, aby si neprišla nedopatprenim o peniaze.

chichua
17. aug 2024

@kristina534 teda neviem v akom štádiu to máš. Najprv ti príde oznámenie o schválení príspevku s tým, že sa máš dostaviť na úrad na podpis dohody. Po podpise dohody nosíš každý mesiac potvrdenia o odpracovaných dňoch a až na základe tohto potvrdenia sa ti za daný mesiac vyplatí príspevok.

kristina534
autor
17. aug 2024

@chichua ja som 1.8. poslala potvrdenia o odpracovaných dňoch. Už som aj dostala papier že koĺko € dostanem. Ale na účet mi ešte peniaze neprišli. Takže ak dobre rozumiem do 1.9. mi kedykolvek môžu isť na učet peniaze?

chichua
17. aug 2024

@kristina534 do 30 dní odo dňa doručenia nie poslania potvrdenia. To znamená, že tvoje potvrďenie úradnička spracovala a do tej lehoty pôjde úhrada z úradu.