Koľko dní v roku mám nárok na lekára?
Chcem sa opytat kolko dni v roku mam narok na lekara zo sebou a kolko s rodinim prislusnikom?Je pravda ze mam narok len 7 dni pre seba a 7 dni pre dieta?alebo na kazdeho clena rodiny ?
Prosim o radu🙂
Dakujem.
Dobrý deň, chcela by som sa opýtať koľko mám nárok na paragraf 7 dní do roka spolu, alebo ak mám 2 detí tak 7 na jedného a 7 na druhého + na seba?? Za odpoveď vopred ďakujem
ahojte, prosím, nie je v zákonníku zmienka o paragrafoch na ZŤP dieťa? že by ich bolo viac? niečo som také počula, ale nemôžem nič dohľadať..ďakujem
U nás v robote môžme za rok čerpať len 3 priepustky keď by som chcela ďalšiu tak okamžite prichádzam o dochádzkový bonus 70 €.
@butterfly333 podla zakona 7, pokratit sa to smie iba v roku, v ktorom zamestnanec nastupil ci odisoel, a bolo to v priebehu roka. proste sa to podeli 12:7
@olifcek no len unas vo firme môžme len 3 za rok. Vtedy neprídem o dochádzku už pri ďalšej priepustke prídem o 70 €.
@butterfly333 zaujimalo by ma, aku mas pz, lebo asi nepracujes pat dni v mesiaci a plny fond, ci?
teda, 5 dni v tyzdni
@olifcek čo je to PZ? Pracujem na 3 smeny chodím každý deň do práce od pondelka do piatku občas aj v sobotu

@adulenka Nie. Bohuzial.