icon

Koľko dní v roku mám nárok na lekára?

smartik11
22. okt 2011

Chcem sa opytat kolko dni v roku mam narok na lekara zo sebou a kolko s rodinim prislusnikom?Je pravda ze mam narok len 7 dni pre seba a 7 dni pre dieta?alebo na kazdeho clena rodiny ?
Prosim o radu🙂
Dakujem.

evittam
1. apr 2017

@adulenka Nie. Bohuzial.

janulla1
Autor odpoveď zmazal
aduska_ba
2. aug 2018

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať koľko mám nárok na paragraf 7 dní do roka spolu, alebo ak mám 2 detí tak 7 na jedného a 7 na druhého + na seba?? Za odpoveď vopred ďakujem

evittam
2. aug 2018

@aduska_ba Presne tak

aduska_ba
2. aug 2018

@evittam prvá, alebo druhá otázka je správna 🙂. Na každú dieťa 7 dní? Náhodou nevieš stránku, kde sa to viem dočítať

evittam
2. aug 2018

@aduska_ba Na kazde dieta 7dni aj na seba 7dni, aj na manžela. Zakonnik práce.

olifcek
2. aug 2018

na rodinneho prislusnika 7 dni, istotne nie viac...teda, mozes mat viac, zamestnavatel to ospravedlni ale nezaplati. so sebou detto 🙂

@evittam alebo sa cosi v tomto roku menilo?

evittam
2. aug 2018

@olifcek Nie. Jasne som odpovedala.

aduska_ba
2. aug 2018

@evittam
@olifcek práveže ma zaujíma to či zamestnávateľ to zaplatí.

olifcek
2. aug 2018

@evittam ja som na mt a zdalo sa.mi, ze Ty pises, ze na kazde dieta 7 😉 uz vidim, ze to iny clovek pisal

evittam
Autor odpoveď zmazal
evittam
2. aug 2018

@olifcek Ved ano, na kazde dieta mas narok 7dni, aj na seba.

olifcek
2. aug 2018

@evittam ee, dokonca nemozes dat na manzela sedem a na dieta sedem. na rodinneho prislusnika 7, ale nescitava sa 🙂

evittam
2. aug 2018

Tak uz ja blbnem @majusqa77 🤔

majusqa77
2. aug 2018

@evittam spolu 7 (na vsetkych RP)

olifcek
2. aug 2018

@aduska_ba ak nie je v kol.zmuve inak, cizepridane, zaplatialen sedem na Teba, sedem narodinneho prislusnika

evittam
2. aug 2018

@majusqa77 Tak dik. Ja som myslela,ze na kazdeho.😀😉
@aduska_ba Tak sa ospravedlňujem a beriem spat. Zle som to aj ja pochopila.

olifcek
2. aug 2018

@evittam pochopila si, ako je napisane...len prax vie, ze sa to nescitava 💗

evittam
2. aug 2018

@olifcek No, zabudla som a dlho nerobila mzdy. Asi preto.😉

aduska_ba
2. aug 2018

@evittam v pohode 🙂 ja som si tiež myslela, že 7 dní na každého RP. Hm, je smutné, že len 7 dní. :(

aduska_ba
2. aug 2018

@evittam ten paragraf som študovala, ale nenašla som koľko dní či sa ti zrátava.

evittam
2. aug 2018

@aduska_ba Vezmi to zo strany zamestnávateľa-preco smutne? Zaplatí ti cely den za nic....

inneska
10. aug 2018

ahojte, prosím, nie je v zákonníku zmienka o paragrafoch na ZŤP dieťa? že by ich bolo viac? niečo som také počula, ale nemôžem nič dohľadať..ďakujem

olifcek
10. aug 2018

@inneska na ztp dieta mas 10 dni...

butterfly333
1. okt 2018

U nás v robote môžme za rok čerpať len 3 priepustky keď by som chcela ďalšiu tak okamžite prichádzam o dochádzkový bonus 70 €.

olifcek
1. okt 2018

@butterfly333 podla zakona 7, pokratit sa to smie iba v roku, v ktorom zamestnanec nastupil ci odisoel, a bolo to v priebehu roka. proste sa to podeli 12:7

butterfly333
1. okt 2018

@olifcek no len unas vo firme môžme len 3 za rok. Vtedy neprídem o dochádzku už pri ďalšej priepustke prídem o 70 €.

olifcek
1. okt 2018

@butterfly333 zaujimalo by ma, aku mas pz, lebo asi nepracujes pat dni v mesiaci a plny fond, ci?

olifcek
1. okt 2018

teda, 5 dni v tyzdni

butterfly333
1. okt 2018

@olifcek čo je to PZ? Pracujem na 3 smeny chodím každý deň do práce od pondelka do piatku občas aj v sobotu