icon

Koľko je polovičný invalidný dôchodok?

30. apr 2024

Dobrý deň. Človek ktorý je nezamestnaný vyše 15 rokov , uznali mu 50 percentný dôchodok . Viete mi niekto vypočítat koľko dostane ? Má odrobene nejakych 15 rokov naposledy pracoval v roku 1998.

alenah31
•
30. apr 2024

toto myslíš vážne? A my vieme aký príjem počas odpracovaného obdobia dosahoval keď chceš vedieť výšku jeho ID?
https://socpoist.sk/socialne-poistenie/dochodko...

martinkatinka
•
30. apr 2024

Tito mu vypocita SP

alickapusinka
•
30. apr 2024

No man už v tomto štáte neprekvapí nič. Katastrofa a potom skutočne chorým zamietnu ID lebo sú aj taký čo zbytočne poberajú ID.S čoho je chorý že nepracoval tak dlho. Asi s toho ničnerobenie je chorý.

mamina7070
•
30. apr 2024

vypocitaju mu to podla VZ ake mal obdobia pred 2004 tusim ak bol na up sa zapocitavaju no uvodo ale tak 150€ by som max cakala

autor
•
30. apr 2024

@alickapusinka keď nevieš okolností tak doslova drž ústa !!!

nikolca
•
30. apr 2024

Hovno robil a chce id?

lakebabe
•
30. apr 2024

Sociálna mu to vypočíta za všetky bývalé zamestnania z príjmov, ktoré zarabal. Z toho vyrata výšku z jeho byvalych platov

zobaka
•
30. apr 2024

sú tabuľky, v určitom veku je potrebné mať odpracované roky podľa tabuliek, čím starší človek, tým viac odpracovaných rokov, aby vznikol nárok, potom aj výška príjmu, nie všetci to majú rovnako

autor
•
30. apr 2024

@nikolca ďalšia blba

autor
•
30. apr 2024

@zobaka ďakujem pekne za odpoveď

martinkatinka
•
30. apr 2024

Mozno mal riesit dochodok skor, ak mal zdravotne problemy, ktore mu nedovolovali pracovat

matullienka
•
1. máj 2024

Veď keď mu uznali do pár týždňov mu príde výmer, zázraky by som nečakala.