icon

Koľkokrát vás navštívila kontrola počas PN?

9. máj 2025

Koľko krát vám prišla kontrola za celý čas na PN? Je tretí krát už dosť? Od sociálnej poisťovne

mamina7070
9. máj 2025

napis kolko si na PN a ci neslo o PN z ochrannej lehoty (po skonceni pracovneho pomeru, medzi materskou a rodicovskou ... tieto sa kontroluju castejsie alebo potom podnet

inak je to vec nahody, mozno v tvojom okoli ziju zneuzivaci PN a teda priradia automaticky na kontrolu jednym vrzom

simona1998
9. máj 2025

Som doma 5mesiacov a ani raz . Manžel bol doma skoro rok kvôli zložitejšej operácii kolena a taktiež ani raz . Keď bol potom 2tyzdne kvôli neustupujucim horúčkam, tak mu prišla 1x a to posledný deň PN

ma77
9. máj 2025

8 mesiac na PN a a ani raz onko pacient

karhi
9. máj 2025

To je od prípadu k prípadu. Niekomu chodí pomaly každú PN a niekomu za celý život nikto nedojde...

balerina2025
9. máj 2025

ano ty si stale ta ista oosba ktora zjavne neopravnene cerpa PN . aj zatra sa budes pytat?'

autor
9. máj 2025
@balerina2025

ano ty si stale ta ista oosba ktora zjavne neopravnene cerpa PN . aj zatra sa budes pytat?'

saska.j
9. máj 2025

Ani raz

balerina2025
9. máj 2025

lebo aj vcera ci kedy jedna pisala a co ta trapi ty si chora? ze 3 x jej presla kontrola...

mas dodrziavat cas.alebo ti co su chori. 3 a dost plati v AMERICKOM FILME A SUDNICTVE ;))))

mogaa
9. máj 2025

no ak ťa niekto nahlásil napr.zamestnávateľ, tak môže chodiť každý mesiac aj viackrát - ak je tam podnet tak tam nie je stanovený počet či 3,5 alebo 10kontrol

balerina2025
9. máj 2025

autorka mozno dakomu lezi v zaludku. alebo jednoducho nedodrzuje liecebny program

siska53
9. máj 2025

Prvykrat som mala zazila kontrolu a boli pocas mojej pn 2x. Predtym som nikdy kontrolu nemala. Muz mal raz..

rozculena
9. máj 2025

ani raz,ani počas ročnej PN

iv007
9. máj 2025

Ked si kontrolu vyziada tvoj zamestnavatel, tak ju musia vykonat tusim do 3 dni. Inak je to asi nahoda. Mamina bola so stitnou zlazou 3 mesiace a nemala kontrolu. Ja som bola tyzden po operacii oci a tiez nic. Ale tak poctivo sme sa doma liecili, takze mohli prist hocikedy.

alickapusinka
9. máj 2025

Ja som bola pred mesiacom 10 dni doma na PN po 5 rokoch som nebola PN.Tak prišli asi na 6 deň.Kamarátka onko pacientka už po operáci doma 7 mesiacov a vravela že boli 4 krát už.Takže to maju podľa mňa vytypovane ku komu pôjdu.Prve 10 dni plati PN zamestnavateľ ja popri podnikani chodim aj na 4 hodiny do roboty a prišili.

balerina2025
9. máj 2025
@alickapusinka

Ja som bola pred mesiacom 10 dni doma na PN po 5 rokoch som nebola PN.Tak prišli asi na 6 deň.Kamarátka onko pacientka už po operáci doma 7 mesiacov a vravela že boli 4 krát už.Takže to maju podľa mňa vytypovane ku komu pôjdu.Prve 10 dni plati PN zamestnavateľ ja popri podnikani chodim aj na 4 hodiny do roboty a prišili.

@alickapusinka ale na zaklade coho su ludia vytipovani. okrme toho, ze niekto moze udavat.

michaela329
9. máj 2025

Tri dlhšie PN za celý život (2 týždne, 3 týždne po operácii a mesiac a pol v tehotenstve) a nikdy som kontrolu nemala. Naopak poznám aj takých, čo mali hned po troch dňoch.

alickapusinka
9. máj 2025
@balerina2025

@alickapusinka ale na zaklade coho su ludia vytipovani. okrme toho, ze niekto moze udavat.

@balerina2025 tak napríkald ak robi u sukromnika tak oni posielaju.Alebo ak ťa niekto vidi a vie že si PN tak ťa môže oznamiť.

marianarem
9. máj 2025

Ja som bola pol roka PN, z toho najprv 3 mesiace v nemocnici, potom doma. Kontrola ani raz. Sestra raz bola len s virozou par dni a hned prisli.

kvietok1233
10. máj 2025

Mojej známej prišli dokonca 2x za deň takže nikdy nevieš kedy pridu

balerina2025
10. máj 2025

podla mna toto su uplne blbo polozene otazky.
lebo ak si PN , tak mas byt doma.
a popripade sa opytat, ak nemas infekcne ochorenie, na vychadzke doobeda a poobede.