Koľkokrát vás navštívila kontrola počas PN?
Koľko krát vám prišla kontrola za celý čas na PN? Je tretí krát už dosť? Od sociálnej poisťovne
Som doma 5mesiacov a ani raz . Manžel bol doma skoro rok kvôli zložitejšej operácii kolena a taktiež ani raz . Keď bol potom 2tyzdne kvôli neustupujucim horúčkam, tak mu prišla 1x a to posledný deň PN
8 mesiac na PN a a ani raz onko pacient
To je od prípadu k prípadu. Niekomu chodí pomaly každú PN a niekomu za celý život nikto nedojde...
ano ty si stale ta ista oosba ktora zjavne neopravnene cerpa PN . aj zatra sa budes pytat?'
ano ty si stale ta ista oosba ktora zjavne neopravnene cerpa PN . aj zatra sa budes pytat?'
@balerina2025 ???
Ani raz
lebo aj vcera ci kedy jedna pisala a co ta trapi ty si chora? ze 3 x jej presla kontrola...
mas dodrziavat cas.alebo ti co su chori. 3 a dost plati v AMERICKOM FILME A SUDNICTVE ;))))
no ak ťa niekto nahlásil napr.zamestnávateľ, tak môže chodiť každý mesiac aj viackrát - ak je tam podnet tak tam nie je stanovený počet či 3,5 alebo 10kontrol
autorka mozno dakomu lezi v zaludku. alebo jednoducho nedodrzuje liecebny program
Prvykrat som mala zazila kontrolu a boli pocas mojej pn 2x. Predtym som nikdy kontrolu nemala. Muz mal raz..
ani raz,ani počas ročnej PN
Ked si kontrolu vyziada tvoj zamestnavatel, tak ju musia vykonat tusim do 3 dni. Inak je to asi nahoda. Mamina bola so stitnou zlazou 3 mesiace a nemala kontrolu. Ja som bola tyzden po operacii oci a tiez nic. Ale tak poctivo sme sa doma liecili, takze mohli prist hocikedy.
Ja som bola pred mesiacom 10 dni doma na PN po 5 rokoch som nebola PN.Tak prišli asi na 6 deň.Kamarátka onko pacientka už po operáci doma 7 mesiacov a vravela že boli 4 krát už.Takže to maju podľa mňa vytypovane ku komu pôjdu.Prve 10 dni plati PN zamestnavateľ ja popri podnikani chodim aj na 4 hodiny do roboty a prišili.
Ja som bola pred mesiacom 10 dni doma na PN po 5 rokoch som nebola PN.Tak prišli asi na 6 deň.Kamarátka onko pacientka už po operáci doma 7 mesiacov a vravela že boli 4 krát už.Takže to maju podľa mňa vytypovane ku komu pôjdu.Prve 10 dni plati PN zamestnavateľ ja popri podnikani chodim aj na 4 hodiny do roboty a prišili.
@alickapusinka ale na zaklade coho su ludia vytipovani. okrme toho, ze niekto moze udavat.
Tri dlhšie PN za celý život (2 týždne, 3 týždne po operácii a mesiac a pol v tehotenstve) a nikdy som kontrolu nemala. Naopak poznám aj takých, čo mali hned po troch dňoch.
@alickapusinka ale na zaklade coho su ludia vytipovani. okrme toho, ze niekto moze udavat.
@balerina2025 tak napríkald ak robi u sukromnika tak oni posielaju.Alebo ak ťa niekto vidi a vie že si PN tak ťa môže oznamiť.
Ja som bola pol roka PN, z toho najprv 3 mesiace v nemocnici, potom doma. Kontrola ani raz. Sestra raz bola len s virozou par dni a hned prisli.
Mojej známej prišli dokonca 2x za deň takže nikdy nevieš kedy pridu
podla mna toto su uplne blbo polozene otazky.
lebo ak si PN , tak mas byt doma.
a popripade sa opytat, ak nemas infekcne ochorenie, na vychadzke doobeda a poobede.

napis kolko si na PN a ci neslo o PN z ochrannej lehoty (po skonceni pracovneho pomeru, medzi materskou a rodicovskou ... tieto sa kontroluju castejsie alebo potom podnet
inak je to vec nahody, mozno v tvojom okoli ziju zneuzivaci PN a teda priradia automaticky na kontrolu jednym vrzom