Koniec Covid passu
Končí mi platnosť covid passu. 3 dávku nechcem. Budem opäť braná ako neočkovaná? A čo ak sa rozhodnem dať napr. Zaočkovat mesiac po skončení platnosti covid passu? Nikto mi na to nevie odpovedať.
@dramaqueen vlastné komentáre nie sú nijak zvýraznené, značím si tak aby som sa lepšie orientovala, lajky majú nulovú výpovednú hodnotu, som rada, že si sa pobavila
@cocolino234 3/4 ludi ponali ockovanie ako vstupenku do obchodov a na dovolenky. Odkial nosia rozme mutácie.
Nebolo to tak aj prezentované?. Daj sa zaočkovať a budeš môcť "normalne" zit. Len zabudli povedat ze koľko krát sa mas dat zaočkovať... a keď nechceš, zruším ti doterajšie ockovanie cize si ani neskrtnes. Nech si vravi kto chce co chce, je to len sprosté vydieranie ludi. Tu už nejde o to, ze nedostaneš covid, ta vakcina jednoducho na to neúčinkuje - ako to bolo prvotne prezentované! A oni to veľmi dobre vedia. Len treba naplniť "kvoty" a pomeniť nakúpené... čistý biznis, so zdravým to nema nic spolocne. Je to zial tak.
@viestta neviem a o to ide, že sa to robí plošne, ja som za očkovanie rizikových skupín a všeobecne na dobrovolnej báze, zvlášť potom ako sa rok očkuje a preukázalo sa, že aj očkovaní môžu skončiť na ventilácii...chápem, že vláda na to tlačí, ale nerozumiem bežným ľuďom, ktorí to po tom všetkom stále podporujú a hádžu ľudí čo sa pýtajú do rovnakého vreca s ľudmi čo hovoria o čipoch vo vakcínach...proste sa len zaočkuj, je jedno akou vakcínou (pritom niektoré sú jasne horšie oproti druhým), len sa zaočkuj a tu máš priepustku do spoločnosti, to jediné mi vadí.

@malvor haluz ze si sama lajkujes komenty 🤣🤣🤣 to znamena dvojnasobny suhlas??🤣🤣🤣