icon

Koniec Covid passu

alenka18111
18. jan 2022

Končí mi platnosť covid passu. 3 dávku nechcem. Budem opäť braná ako neočkovaná? A čo ak sa rozhodnem dať napr. Zaočkovat mesiac po skončení platnosti covid passu? Nikto mi na to nevie odpovedať.

Strana
z2
dramaqueen
18. jan 2022

@malvor haluz ze si sama lajkujes komenty 🤣🤣🤣 to znamena dvojnasobny suhlas??🤣🤣🤣

malvor
18. jan 2022

@dramaqueen vlastné komentáre nie sú nijak zvýraznené, značím si tak aby som sa lepšie orientovala, lajky majú nulovú výpovednú hodnotu, som rada, že si sa pobavila

viestta
Odpoveď bola odstránená
lienka.7
18. jan 2022

@cocolino234 3/4 ludi ponali ockovanie ako vstupenku do obchodov a na dovolenky. Odkial nosia rozme mutácie.
Nebolo to tak aj prezentované?. Daj sa zaočkovať a budeš môcť "normalne" zit. Len zabudli povedat ze koľko krát sa mas dat zaočkovať... a keď nechceš, zruším ti doterajšie ockovanie cize si ani neskrtnes. Nech si vravi kto chce co chce, je to len sprosté vydieranie ludi. Tu už nejde o to, ze nedostaneš covid, ta vakcina jednoducho na to neúčinkuje - ako to bolo prvotne prezentované! A oni to veľmi dobre vedia. Len treba naplniť "kvoty" a pomeniť nakúpené... čistý biznis, so zdravým to nema nic spolocne. Je to zial tak.

malvor
18. jan 2022

@viestta neviem a o to ide, že sa to robí plošne, ja som za očkovanie rizikových skupín a všeobecne na dobrovolnej báze, zvlášť potom ako sa rok očkuje a preukázalo sa, že aj očkovaní môžu skončiť na ventilácii...chápem, že vláda na to tlačí, ale nerozumiem bežným ľuďom, ktorí to po tom všetkom stále podporujú a hádžu ľudí čo sa pýtajú do rovnakého vreca s ľudmi čo hovoria o čipoch vo vakcínach...proste sa len zaočkuj, je jedno akou vakcínou (pritom niektoré sú jasne horšie oproti druhým), len sa zaočkuj a tu máš priepustku do spoločnosti, to jediné mi vadí.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2