Kontrola PN počas tehotenstva
Ahojte, prosím Vás, nemôžem sa dovolať pani z kontroly PN, čo dnes u mňa bola... Mám zápchy, hemeroidy a všetko spolu tak trávim na wc mnoho času počas tehu, veď to poznáte.... A viem že mi niekto zvonil ale zrovna som bola na wc a naozaj som nemienila ísť otvárať....a keď som zišla dole, v schránke som mala list o kontrole PN... Už som mala dávno vtedy vychádzky... Je to potom v poriadku? Pekný deň.
Počas vychádzky nemusíš byť doma, si si istá, že to bolo vtedy?
A to kontrola ti prišla počas vychádzky alebo si iba našla ten lístok počas vychádzky? Inak ja som presne pre tento prípad mala na zvončeku nalepené telefónne číslo s odkazom.
Počas vychádzky nemusíš byť doma, si si istá, že to bolo vtedy?
@januska12323 ano, pretože vychadzky mám od 10. Muž prišiel z nakupu pred 10, že sme mali lístok, že zase niekto hľadá byt v našom okoli v schránke a potom šiel prec... A potom u nás niekto zvonil cca 10:40, keď som bola na Tom wc... Chodievam von až kolo 11. Takže som si istá.ze to boli oni. Keď som šla o 11 von v schránke som našla ten list od nich.
A to kontrola ti prišla počas vychádzky alebo si iba našla ten lístok počas vychádzky? Inak ja som presne pre tento prípad mala na zvončeku nalepené telefónne číslo s odkazom.
@danniiee8 áno prišli cez vychádzku 🙂
Aj lístok som našla cez vychádzku ... Ja že to zvoní poštárka ... Ale tak boli to stopro oni lebo chvalabohu muž vytiahol tu schránku tak to viem na 100% 🙂
Na lístku nie je uvedený dátum a čas?
Nemusíš ani povedať že si bola ma W. :D proste len zavolať a povedať, že máš vtedy vychádzky 🙈😀
a si si istá že na PN-ke sú tie vychádzky vyznačené? a je tam správne miesto pobytu? ak ano, tak treba zavolať a povedať že je to uvedené na danej PN-ke, ak tam ale lekár vychádzky nezaznačil, tak neprejde ani že si bola na WC
@luliu uprimne? Myslím si, že autorka nas tu zavádza, nebola proste doma a sonduje. Neexistuje, aby tam nebol datum a čas.
@lienka.7 nekonspiruj prosím ťa... Nezavadzam. Bola som doma v Tom čase ... Je tam len dnešný dátum... To by si mohol každý vymýšľať že bol doma...ja viem cca kedy zvonila...len som chcela vedieť či stačí povedať že to bolo v čase vychádzok ... Pretože bolo... Neotvorila som jej... Odpoveď som dostala až od jednej osoby. Ďakujem o chvíľu to vymažem
Zisti si u lekárky ci je v systéme vyznačené, že máš vychádzky. Lebo v čase vychádzok na kontrolu nechodia. A na lístku čo Ti nechali je dátum ale aj čas.
volala si poobede na socialnu poistovnu? normlane si im mala povedat tomcomsi tu napisala a hotovo
taketo veci treba rieist hned
Prosím ťa nepíš hlúposti, SP presne vidí, kedy máš vychádzky, veď ten elektronický účet
spravuje SP 🤦♀️ Lekárka vie veľké guľové čo vidia pracovníci v SP,kopec lekárov ani to obyčajne ePN nevie správne vypísať. Nie jeden odpis ePN mi prešiel cez ruky. Ale keď kamarátka lekárka verím, že gynekologička to tvrdí, tak to musí byť pravda. Máš v schránke papierik, stačí sa vyjadriť a hotovo. Ak píšeš pravdu tak sa nemáš čoho báť. Pekný večer.
Prosím ťa nepíš hlúposti, SP presne vidí, kedy máš vychádzky, veď ten elektronický účet
spravuje SP 🤦♀️ Lekárka vie veľké guľové čo vidia pracovníci v SP,kopec lekárov ani to obyčajne ePN nevie správne vypísať. Nie jeden odpis ePN mi prešiel cez ruky. Ale keď kamarátka lekárka verím, že gynekologička to tvrdí, tak to musí byť pravda. Máš v schránke papierik, stačí sa vyjadriť a hotovo. Ak píšeš pravdu tak sa nemáš čoho báť. Pekný večer.
@katka2602 jasne, ze klame... 🙈 zisťuje co a ako. Práve jej by nenapísali čas kontroly a práve jej by prišli na kontrolu cez vychádzky... 👌🤣 ale však kamoska lekárka asi vie
@katka2602 jasne, ze klame... 🙈 zisťuje co a ako. Práve jej by nenapísali čas kontroly a práve jej by prišli na kontrolu cez vychádzky... 👌🤣 ale však kamoska lekárka asi vie
@lienka.7 už len ta hlúposť, že SP nevidí kedy ma vychádzky ma rozosmiala 🤣. Hlavne, že ona to v účte poistenca vidi, v účte ktorý spravuje SP, ale sama SP to podľa nej nemusí vidieť 🤪
@lienka.7 už len ta hlúposť, že SP nevidí kedy ma vychádzky ma rozosmiala 🤣. Hlavne, že ona to v účte poistenca vidi, v účte ktorý spravuje SP, ale sama SP to podľa nej nemusí vidieť 🤪
@katka2602 mne raz prišla kontrola 9:55 a od 10:00 som mala vychádzku. Vtedy mi ten pan vravel, že vedia, kedy mam vychádzku, ze načo by vtedy chodili 🙈 bolo to asi 7 rokov dozadu... možno sa to od vtedy ale zmenilo 🤷♀️ ale určite nemá lístok bez dátumu a casu, musí tam byt napísané, kedy bola kontrola. Toto som nasla na nete...
@lienka.7 mne napriklad tiez prisli v case vychadzky na kontrolu ked som bola tehotna. Nam zvoncek nezvoni, mala som to uvedene na PN tak mi volala pani na mobil, ze nech jek idem otvorit. A uz som bola vo vytahu ked mi vola, ze prepacte nemusite, ved vy mate vychadzku... takze mozu prist, ked sa pomylia 🙂

pokial prisli na kontrolu pocas tvojej vychadzky, tak je to v poriadku.