Kontrola zo sociálnej poisťovne
Dnes som mala kontrolu zo sociálnej poisťovne. Nebola som doma,keďže som bola pri lekárovi. Bude im stačiť potvrdenie od lekára?
@zobaka preco by ju mal akoze niekto natriet?? Je to ich praca - chodit kontrolovat ludi,co su na PN.
Anonym - zajtra im zavolaj, povedz, ze si bola u lekara, oni si to u neho overia. Mala si kontrolu?
tak záleží s čím si u lekára bola.....ak by tam dali čas,vieš si zaobstarať starať"alibi"a o to pri kontrole nejde....ak ťa hľadali ráno o 9-tej a ty si si bola u lekára o 14-tej , tak je pravdepodobné že si tam išla až po nájdení lístočka o kontrole......
@veronikaszabova su ludia, ktorym nepride kontrola rok ako su doma a behaju po dovolenkach a potom taki, ktori maju vazne zdravotne problemy a posielaju na nich kontroly, samozrejme mohli ist "len tak" ale je to skor vynimka
autor - ked si tak kratko PN asi ta nahlasil zamestnavatel, prvych 10 dni je kontrola od zamestnavatela, alebo si neukoncovala pracovny pomer a isla si na PN?
kontrola moze prist aj hned prvych desat dni plati zamestnavatel ale kontrola prist moze aj bez jeho pricinenia
cas vysetrenia si vedia u lekara overit ak si bola na kontrole neni problem
@zobaka ja som bola PN (kvoli tehotenstvu) teraz 2m a kontrolu som mala 2x
Mala som kontrolu dvakrat, doma som nebola ani raz. Zavolaj im, povedz,uplne v pohode
@zobaka mne to absolutne nevadi. Je to ich praca. Aj keby chodili kazdy tyzden. Aspon vymaknu tych, ktori PN len zneuzivaju.
Anonym - milujem diskusie, kde sa anonym pyta na rady a ked sa snazime pomoct, vsetky svoje odpovede pomaze. Naco??
@zobaka asi nejaka podvodnicka kto vie lde a kedy bola mozno myslela ze rano zbehne k doktorovi a cely den moze byt mimo dom
Autorka, tam v tomto prípade to vyzerá, že tu kontrolu "poslal" zamestnávateľ. Sociálka nezvykne chodiť prvých 10 dní ak nedostanú podnet 🤔 aspoň som sa s tým ešte nestretla.
@mb2021 Dobrý deň. Ako viete, že chodia prvých 10 dní bez podnetu? Stala sa mi taká vec, že som dnes 7.deň PN a prišla mi kontrola. Doma som samozrejme bola, o to pokoj. Len ma teraz škrie, že som sa kontrolórky nespýtala, prečo prišla. Dnes som na PN posledný deň, od zajtra nastupujem do práce. S lekárkou sme sa tak predbežne dohodli v piatok, dnes som ešte referovala stav po víkende a potvrdila, že naozaj sa cítim ok. Tak isto aj zamestnávateľ vedel, na čom sa dohodla s lekárkou, že dnes definitívne potvrdím nástup do práce.