Kontrolujú negatívne testy na hraniciach okresov?
Nie ešte som žiadnu kontrolu nevidela, len zastrasuju ľudí
Odomna pytali aj vonku na ulici a dnes na pošte tiež
@mimi27712 tak nie su vsade a vzdy, ale kontroluju. U nas v okrese nahodne
Včera som šla cez 2 okresy a žiadne kontroly
@martinkatinka Bola som vo viacerých okresoch a fakt som žiadnu kontrolu nevidela a taktiež moji známi
@mimi27712 mojho muza kontrolovali 2 krat ...
Niekde sú, asi pred dvomi týždňami sme išli a pri vstupe do nášho mesta zastavovali, ale asi len autá s inou značkou ako NR, lebo nás nezastavili a dnes nás zase pri vychádzaní z mesta ráno nás zastavili.
kontrolujú a nielen certifikáty, ale hlavne dôvod cesty mimo okres.
Kontroly sú náhodné.....ak na rovnakom mieste niekto prejde teraz a nie je tma kontrola, nikde nie je písané že tam nebude aj o 2hodiny......Je nemysliteľné aby stáli policajti všade, ale náhodné kontroly sa robia.....u nás jazdia policajti aj po meste a pokrolujú ako rúška tak certifikáty a určite zastavili aj nejaké autá
@suzitok v obci nemusíš mať test...povieš že idem do obchodu a tam test nepotrebuješ....
ako kde...
Chodievam cez okres 2x denne (do práce a z práce) a ešte nikdy ma nekontrolovali, ani som nikde nevidela hliadku.
@deti95060810 vidis, aj to je fakt! Ved som aj isla do obchodu...tak ale mala som ho, tak som ukázala..
no ved ale su odlisene okresy, nie? nie v kazdom je to rovnako... viem ze zv musi mat test vsade... pritom isli sme z BB do ZV, na namesti policia, vsetci ich obchadzali :DD neviem ci dakoho skontrolovali. Prevadzky nekontrolovali vraj nic. Policajtov zase nie je tak vela, aby vsade kontorlovali stale a tiez im to urcite ide na nervy, ved vyhovoriek ma kazdy milion preco musi ist z domu 🙂 V BB som policajta tento tyzden envidela ziadneho - teda na tych mojich potulkach do skoly, do kancelarie a domov, raz na poštu...
Čize hop alebo trop. A také že výhovorky (lekár, návšteva osamotenej osoby) nejak preverujú? Nejdem pokúšať, len tak zo zvedavosti...
V utorok cez päť okresov aj tam aj späť a nikto😉šťastie🍀🍀

Ano, kontroluju