Kontroly počas práceneschopnosti
Ahojte, taký čo ste bolo pól roka PN ako často vám prišla kontrola? Mne dnes už tretí krat
Buď ťa niekto nahlásil alebo máš proste smolu.
Som doma od 7/24. Kontrola neprišla zatial mala som vychádzky 9-11 a 15-17. Od marca mám vychádzky 8-12 13-18
mne v minulosti raz to ma nahlasili z roboty, bola som doma, niekomu lezis v krku
Som doma od 7/24. Kontrola neprišla zatial mala som vychádzky 9-11 a 15-17. Od marca mám vychádzky 8-12 13-18
@gubcikova ahoj, prosím ťa takéto predĺžené vychádzky ti dal lekár sám od seba alebo ako? Ja som momentálne z oprávnených dôvodov tiež PN, momentálne mesiac ale mam odporúčané ešte ostať. Ja mám PN 10-12, 14-16 a absolútne mi to nevyhovuje, za ten čas nestihnem ísť ani na nákup (bývam na samote ďaleko od mesta), ani si nič vybaviť.. moja diagnóza pri tom umožňuje aj pohyb, práveže pobyt von na slnku je u mňa prospešný.. pri dlhodobej PN je to katastrofa. Ešte som nepočula, že takéto dlhé vychádzky môžu byť. Mne moja lekárka povedala, že čas vychádzok je daný SP a nemôže ho zmeniť. Ďakujem.
@gubcikova ahoj, prosím ťa takéto predĺžené vychádzky ti dal lekár sám od seba alebo ako? Ja som momentálne z oprávnených dôvodov tiež PN, momentálne mesiac ale mam odporúčané ešte ostať. Ja mám PN 10-12, 14-16 a absolútne mi to nevyhovuje, za ten čas nestihnem ísť ani na nákup (bývam na samote ďaleko od mesta), ani si nič vybaviť.. moja diagnóza pri tom umožňuje aj pohyb, práveže pobyt von na slnku je u mňa prospešný.. pri dlhodobej PN je to katastrofa. Ešte som nepočula, že takéto dlhé vychádzky môžu byť. Mne moja lekárka povedala, že čas vychádzok je daný SP a nemôže ho zmeniť. Ďakujem.
@danniiee8 môže ho zmeniť, ale štandard sú 2hodiny doobeda a 2 poobede....
Ja som mesiac viackrát ,kvôli operácii aj zápalu medzistavcovej platničky mala PN aj kvôli zápalu priedušiek a nebola nikdy ani raz.
@danniiee8 môže ho meniť aj mne lekár nechcel dať. Mala som najprv ako ty, ale to mi nevyhovovalo. Tak som ho žiadala dať doobeda o hodinu skôr a poobede neskôr. Potom mi to zmenil tuším v novembri, ale to už som bola nasrana a išla do SP že mi nechce zmeniť a zrazu to šlo. Od marca mi predĺžili vychádzky pritom s mojou diagnózou by som mohla mať celodenné, ale tie sa vraj už nedávajú. A stále mi dr. hovoril že to nevadí môžem chodiť kedy chcem, tak som na neho tlačila že to chcem mať na papieri
Ahoj ja som osem mesiacov PN, vychádzky mám od cca februára / marca od 10 - 12 h. A od 14 - 18. A mám to od všeobecnej. Kontrolu som ešte ani raz nemala, či teraz alebo aj v minulosti
3x?! Musel ťa niekto nahlásiť...
Aktuálne doma mesiac, po operácii, kontrolu som nemala, vychádzky dodrzujem do minúty.
Buď ťa niekto nahlásil alebo máš proste smolu.
@januska12323 nemal ma kto nahlásiť
mne v minulosti raz to ma nahlasili z roboty, bola som doma, niekomu lezis v krku
@zobaka a komu prosím vás ?
3x?! Musel ťa niekto nahlásiť...
@alguno áno tretí krát, ale nie počas dňa ale zatiaľ čo som
no to ja netusim komu zamestnavatelovi?
no to ja netusim komu zamestnavatelovi?
@zobaka a nieje to generované náhodne ?
@danniiee8 môžeš si dať zmenu vychádzky 4 hodiny v kuse,, Ako ti to lepšie vyhovuje. Zvolaj lekárovi. Alebo ak pôjdeš na kontrolu, daj si to zmeniť
je ale moze ta do 10dni kontrolovat aj zamestnavatel....
a takisto, ta moze nahlasit dakto, ak tralajgas kade tade, daka dobra dusa.
@danniiee8 môže ho meniť aj mne lekár nechcel dať. Mala som najprv ako ty, ale to mi nevyhovovalo. Tak som ho žiadala dať doobeda o hodinu skôr a poobede neskôr. Potom mi to zmenil tuším v novembri, ale to už som bola nasrana a išla do SP že mi nechce zmeniť a zrazu to šlo. Od marca mi predĺžili vychádzky pritom s mojou diagnózou by som mohla mať celodenné, ale tie sa vraj už nedávajú. A stále mi dr. hovoril že to nevadí môžem chodiť kedy chcem, tak som na neho tlačila že to chcem mať na papieri
@gubcikova super ďakujem za info. Inak o tom, že môžem chodiť hocikedy povedala doktorka aj mne ale nechápem tomu. Ved keď mám dané vychádzky a príde kontrola tak čo poviem, že doktorka dovolila hocikedy...
nie si nahodou na PN z ochrannej lehoty?
@gubcikova super ďakujem za info. Inak o tom, že môžem chodiť hocikedy povedala doktorka aj mne ale nechápem tomu. Ved keď mám dané vychádzky a príde kontrola tak čo poviem, že doktorka dovolila hocikedy...
@danniiee8 no mne to vysvetlili tak že doobeda vedia kryť oni a poobede keby náhodou mám utekať na pohotovost. To som odmietla že určite nie.

bola som a neprisiel nik. zevraj to je nejak nahodne generovane....
ale predtym som bola 10dni doma a kontrola mi dosla 2x.