icon

Kto kontroluje počas krátkej práceneschopnosti?

naty1997
16. dec 2023

Ahojte som na PN od utorka (12.12) čiže piaty deň. V takomto prípade chodí na kontrolu zamestnávateľ či sociálna poisťovňa?

nepic
16. dec 2023

@kubkovamama
Aspoň vidno aký majú v tom poriadok. Hlavne že idú kontrolovať druhých 🤣.

lili929
16. dec 2023

Boze zeny ake ste hned ostre a hlavne poctive. Mne sa napriklad stalo, ze som bola PN, vychadzky som nemala, manzel ostal trcat v kolone a nemal ist kto pre syna do skolky. Vy by ste ho tam asi nechali, len aby ste nahodou neporusili zakaz vychadzania pocas PN 🙄
Tym chcem povedat, ze nemoralizujte, ked neviete pozadie.
Ja som po syna isla a bolo mi vtedy jedno, ci mi kontrola pride. Ak by prisla, tipujem, ze by mi taky dovod neuznali.
Ale inak pekny zvysok soboty vsetkym.

evaachesa
16. dec 2023

@lili929 každý normálny človek by urobil to isté a nenechal dieťa v škôlke.🤷 Zjavne tuto autorka nerieši nič dôležité a ešte aby bola zaujímavá ako má na háku kontroly, pošle foto ako kráča na nákup mimo vychádzky. Určite nešla pre syna alebo niekomu zachrániť život...aspoň tak to celé vyznelo. 😏

naty1997
autor
16. dec 2023

@evaachesa nemám vychádzky🤣

babulkomale
16. dec 2023

@lili929 aj ja som musela ist pre dieta do skolky, s horuckou, zabalena v sale ako mumia 😃 muz bol na operacii. Ale to je vynutene okolnostami, nutna vec a keby mi to neuznali, tak mi to je jedno, ja som vedela, ze nepodvadzam.
Dotycna ide na nakupy 😂

babulkomale
16. dec 2023

@naty1997 ked nas to nemusi zaujimat, tak si nabuduce volaj do SP. Aj RČ nahlás, kto sa pýta. Nech ta pridu kuknut 😃

martinkatinka
16. dec 2023

@babulkomale no tak toto je cista provokacia. A ak ma nejaku super susedu, ci kolegynu, uz toto vsetko stahuje a posiela na SP....

martinkatinka
16. dec 2023

@naty1997 zbytocne to hrotis.... Ale potom nebud prekvapena listom zo SP

mamina7070
16. dec 2023

a este nech napise ze je PN s chripkou alebo tak nieco a ide poroznasat

marticka85po
16. dec 2023

Asi az taka chora nebude ked tak rezko vykracuje do obchodu. Skoda PN..

evaachesa
16. dec 2023

@naty1997 No a možno si to tu práve číta nejaká sociálna pracovníčka z Trnavy a skúsi si overiť koľko žien s ročníkom 97 (možno aj menom Natália) je práve na PN, ktoré majú dieťa vo veku 4 roky a 8 mesiacov s menom Adam a šup už aj ti pošlú kontrolu. Zaslúžila by si si. 😄

babulkomale
16. dec 2023

@martinkatinka nuz, ked fotky svojich stehien povazuje za tak neodolateľné, ze ich musi zverejnit... 😂

bublinka1426
16. dec 2023

@lili929 tak neviem tu zjavne neslo o tento pripad ale dobre. 🙂 myslim ze v takom pripade by nefotila svoje stehenne kosti

martinkatinka
16. dec 2023

@evaachesa no a je po frajerine.

nepic
16. dec 2023

@evaachesa
Moja babka kedysi vedela povedať,že kto čím hreší,tým trestaný býva.. 👍

naty1997
autor
16. dec 2023

@martinkatinka 🤣🤣🤣🤣 prosím vás nikto z mojich známych ani len netuší , že to som ja na MK. Nenapadlo vám ze údaje môžu byť vymyslené?..

naty1997
autor
16. dec 2023

@lili929 presne tak ale je srandovné vidieť ako ich to rozculuje🤣🤣🤣..

naty1997
autor
16. dec 2023

@martinkatinka toho sa nebojím 🤣

cina1
16. dec 2023

@babulkomale ale to je predsa iný prípad, je to odvodnene, že kvoli liečbe by musela odist z domu a iste na to by mala ja papier...

lienka.7
16. dec 2023

@lili929 až na to, ze ty si šla po syna a autorka "po nakupoch".

naty1997
autor
16. dec 2023

Ale baby , kľud ved som bola len necelé 3 hodinky

naty1997
autor
16. dec 2023
sticker
martinkatinka
16. dec 2023

@naty1997 ale IP adresa nepusti 😉

naty1997
autor
16. dec 2023

Ak by som sa niečoho mala báť dám tento príspevok ako anonym . Tak sa asi treba zamyslieť prečo som ho zverejnila pod menom a nie ako anonym ;)

kubkovamama
16. dec 2023

akože o čo ide v tejto debate? Že autorka je hrdinka a snaží sa tu zdvihnúť si ego lebo inak ma asi nudný život.. PN by mala byť fakt riadne kontrolovaná,takýmto zdravým vychcancom idú peniaze zo systému

naty1997
autor
16. dec 2023

@kubkovamama autorka si nič nechcela dokazovať ale pri reakcií niektorých žien autorka musela 🤣

evaachesa
16. dec 2023

@naty1997 strašne hlúpe a úbohé takéto správanie. Karma ťa dobehne ak takto pristupuješ k všetkému. 😏

naty1997
autor
16. dec 2023

Ach dievčence. Tak poďme s pravdou von .
Na PN je môj manžel ktorý má problém ramenom.. keďže nemá MK tak som napísala ja akože v mojej osobe načo to rozoberať ci je na PN muž alebo ja.. ( povedala som si ze zeny povedia svoje skúsenosti s soc.poistovnou) chceli sme sa ísť totiž troska na prechadzku ..keďže bolo pekne počasie

naty1997
autor
16. dec 2023

A karma dobehne tie ktoré by najradšej vedeli moje údaje aby ma osobne nahlásili na SP. ;) za ich neprajnosť . No nič zasmiala som sa poriadne ..

martinkatinka
16. dec 2023

@naty1997 ono, to uz mozes potom vysvetľovať SP. Moze ta nahlasit ktokolvek. Ze ta tu nikto nepozna? Ale pozna....
Nabuduce trocha slusnosti alebo rovno pouzij radsej google