icon

Ktorá zdravotná poisťovňa je momentálne najlepšia?

wewerka_m
9. júl 2021

Ahojte. Ktorá zdravotná poisťovňa je momentálne najlepšia?. Mám Dôveru,ale za posledné obdobie som sa stretla s viacerými komplikáciami, tak uvažujem nad zmenou. Ďakujem

e1i
•
9. júl 2021

@wewerka_m ja som od zaciatku v union a nemam absolutne ziadnu vytku alebo problem s nimi, minulý rok presiel aj manzel k nim a dcera isla automaticky od narodenia. je predcasna,potrebovala toho hodne a nikdy s nicim nebol problem ci odmietnutie.ak by ta nieco zaujimalo este kludne napis spravu.

alana1
•
9. júl 2021

tiez union a spokojnost -dokonca mi preplatili liecbu v hyperbarickej komore...

e1i
•
9. júl 2021

@alana1 ja som mala MR zo dna na den termin (keby nie som v praci tak aj hned v ten den ako som volala) a IVF v zahranici tiez schvalene zo dna na den 🙂

alana1
•
9. júl 2021

@e1i ano, a dokonca aj kamarati dr. vravia, ze union je najlepsia aj v preplacani ukonov

suzitok
•
9. júl 2021

Tiez mam Union a som spokojná, jediny problem som mala na endokrinologii, kde ma nevzali, lebo uz neboli voľné limity...ale to bolo asi o pristupe doktorky, nie chyba poisťovne

kaja118
•
9. júl 2021

Ja mam Union a tiez som spokojna, nikdy nebol problem.🙂

paris1813
•
9. júl 2021

od minulého roka mám UNION, preplatili mi operáciu ,ktorú mi Dôvera vyčíslila na 1080 eur

dibarbora
•
9. júl 2021

Tiez som zvedava na Union. Od buduceho roka k nim prestupujem aj s detmi,zo Vseobecnej.