Ktorý papier ohľadom maródky mám dať zamestnávateľovi?
Neviem ktory papier od pn mam odovzdat zamestnavatelovi.
@katulienkax ano ja som to tiez pocula a neviem si to predstavit. Skokra mi vravela ze jej najstarsi syn mal asi 2-3 mesiace a bol v nemocnici asi mesiac mal zly krvny obraz, nieco s krvnou plazmou spomynala a tiez ze tam nesmela byt. Iba prist pozriet....
@magda10 už je to pasé, hlavne, že sme sa obišli bez komplikácií a nateraz je kvalita života a zdravie ovela lepšie ako predtým.... síce sme si vytrpeli stresu, strachu a bolesti, ale napokon to stalo za to .....
@elisadavinci ...urcite najdolezitejsie je zdravie nasich ratolesti. Ostatne je nic a ide bokom.😉Drzte sa dievcata. Prajeme vela zdravia vam aj vasim detickam.
@katulienkax nemam ten.pocit,ze vtedy bol viac sestriciek.. Mna ako takmer 5r.operovali,no bola som tam sama a aj v kupeloch. Dokonca moja mama zakaz za mnou chodit,lebo po jej odchode to so mnou vraj bolo hrozne...mam na to nastastie len matne spomienky,ako tam zle varili a ze raz som bola na cisto babskej izbe pred operaciou, a potom na chalanskej a ze ti chalani boli zlati,aj mi hracky nosili a hrali sa so mnou,kdezto tie baby nic..a vobec sme nemali vkuse na izbe sestricku..asi ako teraz- len ked nieco bolo treba..
Mám ísť od pondelka na maródku. Trvalý pobyt mám stále u maminy, avšak z manželom bývame už vo svojom byte. Dami doktorka maródku na adresu , kde bývam s manželom. Ako to riešiť, čo povedať lekárke?
@adriana1104 Nadiktovať adresu kde sa budeš zdrziavat.
@jaq prosím vás a keď som už nezamestnaná a som na PN tiež dávam papiere zamestnávateľovi ?
myslim ze zelena ti zostava, a cervenu a ciernu stranu davas zamestnavatelovi.
@matrioska86 čierna ostáva lekárovi v karte. Len červeny som dávala do roboty. Zeleny papier mám doma.
@zuzulina265
@zuzulina265 odkedy si nezamestnaná? Ak iba od 1.12. tak si ešte v ochrannej dobe....tak dávaš zamestnávateľovi maródku ešte.
@adriana1104 Ak je nezamestná od 1.12. a na PN tiez od 1.12.tak s jej PN nema zamestnávateľ uz nic spolocne. Ochranná lehota neznamená,ze ti PN plati bývalý zamestnávateľ-preco by aj mal?! OL znamena,ze do 7dni od skončenia PN mozes nastupit na platenu PN.
@zuzulina265 Pokial si nezamestnana plati co pisem a PN na SP, pokial mas nárok na platenu PN.
Ahojte chcem sa spýtať keď idem na PN tak aku adresu zamestnávateľa udavam do PN keď sídlo je v Bratislave ale prácu vykonavam v Prievidzi na pobbocke ?
Ahojte ak mi dr zelený papier z PN zobrala a ma ho u seba znamená to že nemám vychádzky?dala mi len cerveny a čierny ale ten idem odniesť zamestnavatelovi dnes

@elisadavinci Vidis,ale aj tak si mala pravo na PN. To je len neinformovanost nemocnic a prac. soc. poistovne. Co je hanba.