icon

Kurzy angličtiny, pripomienky ohľadom platby a možný súd

timkaty
19. jún 2023

Podpísala som si zmluvu z kurzami angličtina.cz ale viac ich nepotrebujem, nemám tam pre seba vhodné materiály. Dostávam pripomienky o platbe a ak do konca mesiaca nedostanú peniaze napisali mi že pôjdu do registra dlžníkov aby pridať tam má. Či to je vôbec možné? Majú moje meno a priezvisko, telefónne číslo, mail a adresu na ktorej už dávno nebývam. Môže byť niekto viem čo by som mohla urobiť? Alebo máte kontakty právnika či advokáta?

tanyan
19. jún 2023

Ak si podpísala zmluvu, tak si povinná zaplatiť.
Prečítaj si zmluvu - aké sú tam možnosti ukončenia zmluvy.

svetlonos
19. jún 2023

@timkaty
nic v zlom ale ty si Slovanka, ci ti len blbo prepisuje telefon? To ako si napisala tvoj prispevok je zvlastne. Uz si im skusala telefonovat s nimi a zrusit ucast na kurze? Precitaj si poriadne, co si pospisala v zmluve a pravnika si vyhladas aj sama na googli v meste, kde zijes.

viera
19. jún 2023

V zmluve su vsetky odpovede na tvoje otazky

petamich
19. jún 2023

skus pozriet co mas v zmluve 🙂 ak si podpisala nejake rocne clenstvo napr. s mesacnymi platbami, tak je uplne jedno, ci obsah potrebujes alebo nie (napr. aj posilky tak zvyknu fungovat) a treba im riadne vypovedat zmluvu, podmienky ukoncenia mas tiez v nej uvedene a ano, mozu to od teba vymahat, kedze si porusula zmluvu (zrejme)

januska12323
19. jún 2023

To je výborné, podpíšem zmluvu, zistím, že produkt nechcem tak ani nebudem platiť veď načo.

maranco
19. jún 2023

@timkaty pozri si obchodné podmienky, zmluva sa neukončuje tak že ani nepípneš a prestaneš platiť
§ 12 Ukončení smlouvy o poskytování Služby a odstoupení od Smlouvy

1. Smlouva o poskytování elektronických služeb může být ukončena kteroukoli ze Smluvních stran.
2. Uživatel je oprávněn kdykoli ukončit smlouvu o poskytování elektronických služeb tak, že samostatně zruší svůj Účet nebo přestane Službu využívat.