icon

List od Štatistického úradu

2. nov 2021

Ahojte dievčatá chcem sa s vami poradiť, dneska som si našla v schránke list, od Štatistického úradu SR, sekcia zberu a spracovania dát v priemysle a terénnych zisťovaní v Banskej Bystrici. V tom liste bolo že 4.11 príde k nám pani a my budeme musieť vyplniť formulár o demografikckých údajoch a ekonomickej aktivite členov našej domácnosti. A ja by som chcela vedieť že ak vôbec s tým nesúhlasím aby v tomto čase corony mi niekto chodil po byte a nemám ani chuť a ani čas vyplnovať formuláre, tak môžu ma k tomu donúťiť?? Zažil niekto niečo podobné ? Dakujem.

Strana
z2
kinderzwillinge
3. nov 2021

@mariejenka Jasne chapem. Mna len naozaj uprimne zaujima, ako clovek pride k tomu, ze musi. Lebo nahodny vyber?? Chore. Mna by teda ani nehlo spisovat nakupny dennik, naozaj mam na zabave a praci ine veci 😀

kinderzwillinge
3. nov 2021

@mariejenka A len tak mimochodom, spisovat co najpresnejsi nakupny dennik nie je zasah do sukromia?? Lebo podla mna ano. Ja viem, ze tu pridu argumenty, ze uz platime vacsinou kartou, mame sledovane telefony a pod, ale naozaj neviem, preco by som nejakemu uradu mala spisovat moje nakupy.

katulik123
3. nov 2021

@kinderzwillinge Úprimne neviem ako tebe, ale mne by bolo fuk, že ma dajú do nejakého zoznamu, kde budú vedieť že som kupila za mesiac 10kg zemiakov, niekoľko vajíčok či litre mlieka.😀

mariejenka
3. nov 2021

@kinderzwillinge rešpektujem,tvoj názor a pocity.

23romino11
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2