Majú slobodné matky výhody?
Slobodné mamičky chcem sa opýtať či máte nejaké výhody??napr.pri škôlke, pri bývaní...dakujem
@slavka0404 ty len prides na socialku ze si osamela matka a ze chces poberat dlhsiu matersku. Da ti papier ktpry vyplnis a odovzdas. A ja som to vybavovala pred par dnami a ta pani mi povedala ze oni neskumaju ani nijako neprezistuju ci si osamela ci nie. Je to o tvojom cestnom prehlaseni.
@adrikada A nemusela si dať overiť podpis na tom prehlásení. Lebo ja áno. Dali mi tlačivo a musela som ísť na MsÚ overiť podpis a potom to doniesť späť. A to čo povie pani za okienkom je pre mňa bezpredmetné....bohužiaľ - česť výnimkám. Kľudne si ťa môžu skontrolovať a potom to budeš musieť vrátiť.😉 "Náhoda je blbec".
@evittam vies co zatial mi dala len ten papier, pojdem tam na zaciatku februara (MD mi konci 8.2.) A uvidim ci treba overit ci nie, zatial s tym skusenost nemam. Jasne beriem, ze sa moze stat, ze ta skontroluju. Uvidim a bude dufat, ze pocas tych troch tyzdnov nikto nepride. Asi aj tak by hladali marne na adrese trvaleho pobytu 😶 Kazdopadne tej pani za prepazkou som povedala, ze nebyvam na adrese trv.bydliska a ocividne ju to moc nezaujimalo. Tak snad to bude oukej, bez zbytocnych patalii 👌
Nieje tu nejaká ,osamelá, mamička, ktorú prišli skontrolovať zo sociálky? Len náhodou 😊

@slavka0404 http://www.socpoist.sk/kontakty-/48001s