Mám nárok na dedičstvo po biologických rodičoch?
Dievcata chcem sa spytat. Vyrastala som v dd kde si má adoptovali. U adoptivnej rodiny žijem cca od 5 rokov. Keby moja bio rodina náhodou zomrela mám nárok na dedistvo? A musím sa k dedicstvu hlásit alebo mna niekto osloví? Prip. Mám už teraz sa prihlasit k rodine aby má v dedicskom neobisli? Najdu má Vobec Ked som z ineho konca republiky? Z maminek strany sú 2 deti starsie odomna a z otcovej 6.
Mimochodom neberte to, že som sviňa ale z moralneho hladiska mám vacsie nárok na to ako moji surodenci. S bio rodinou nie som v kontakte. Chcela by som najst surodencov ale neviem ako.
Prečo chceš niečo od cudzích ľudí a nie nedostaneš nič ak si adoptovana, môžeš sa ohlasovať koľko chceš
@minenkak pride mi to dost nefér ale co už no dufam že p.... zhori v pekle
Nič na tom není nefér ,budeš dediť po svojich rodičoch,čo máš zapísaných v rodnom liste
Myslim, ze si nepochopila co ti tu dievcata vyssie pisali.
Tym, ze si bola adoptovana nemas ziadne pravo na dedicstvo. polopatisticky povedane ,,nie si,, uz jej/ich dcera takze nemas preco dedit.
@asdfka dobře však som pochopila nie som debil
v poriadku ale ak si išla do tvojej novej rodiny si ťa adoptovali od pôvodnej rodiny nemáš nárok na dedičstvo

A Ked sa ohlsim?