icon

Mám nárok na dedičstvo po biologických rodičoch?

15. jan 2024

Dievcata chcem sa spytat. Vyrastala som v dd kde si má adoptovali. U adoptivnej rodiny žijem cca od 5 rokov. Keby moja bio rodina náhodou zomrela mám nárok na dedistvo? A musím sa k dedicstvu hlásit alebo mna niekto osloví? Prip. Mám už teraz sa prihlasit k rodine aby má v dedicskom neobisli? Najdu má Vobec Ked som z ineho konca republiky? Z maminek strany sú 2 deti starsie odomna a z otcovej 6.

Mimochodom neberte to, že som sviňa ale z moralneho hladiska mám vacsie nárok na to ako moji surodenci. S bio rodinou nie som v kontakte. Chcela by som najst surodencov ale neviem ako.

Strana
z2
autor
15. jan 2024

A Ked sa ohlsim?

minenkak
15. jan 2024

Prečo chceš niečo od cudzích ľudí a nie nedostaneš nič ak si adoptovana, môžeš sa ohlasovať koľko chceš

autor
15. jan 2024

@minenkak pride mi to dost nefér ale co už no dufam že p.... zhori v pekle

minenkak
15. jan 2024

Nič na tom není nefér ,budeš dediť po svojich rodičoch,čo máš zapísaných v rodnom liste

asdfka
15. jan 2024

Myslim, ze si nepochopila co ti tu dievcata vyssie pisali.
Tym, ze si bola adoptovana nemas ziadne pravo na dedicstvo. polopatisticky povedane ,,nie si,, uz jej/ich dcera takze nemas preco dedit.

autor
15. jan 2024

@asdfka dobře však som pochopila nie som debil

alickapusinka
15. jan 2024

v poriadku ale ak si išla do tvojej novej rodiny si ťa adoptovali od pôvodnej rodiny nemáš nárok na dedičstvo

Strana
z2