icon

Mám nárok na invalidný dôchodok?

ja_nika
30. mar 2022

Dobry den,vedel by mi niekto,prosim poradit, ci mam natok na invalidny dochodok s diagnozami: poskodenie plexus lumbosacralis, poskodenie krcnej medzistavcovej platnicky s radikulopatiou, uzkostno-depresivna porucha, histaminova intolerancia + dalsie. Dakujem za odpovede.

Strana
z2
lucia851
31. mar 2022

@ja_nika lebo je tam tramal a ten je vysoko navykovy

ja_nika
autor
31. mar 2022

@lucia851 snazim sa nebrat tbl za kazdu cenu,len ked su bolesti neznesitelne, tak az vtedy siaham potom...mam pocit,ze mi tramapran ovplyvnil psychiku..

kornelies
1. apr 2022

@ja_nika Silou mocou potrebujes invalidny dochodok? Vies aka vazna musi byt diagnoza?

ja_nika
autor
1. apr 2022

@kornelies nechapem kam cielis tou otazkou?

lucia851
1. apr 2022

@ja_nika ja som brala také lieky a keď mi nakazali vysadiť tak som mala také abstaky ze som skončila na psychiatrii a odvtedy mám psychicke problémy

lucia851
1. apr 2022

@kornelies keď ma naňho nárok prečo by ho nepotrebovala? Peniaze sa vždy zídu aj na lieky treba peniaze

kornelies
1. apr 2022

@ja_nika Tuto otazku ti musi odpovedat tvoji osetrujuci lekari, nie my. Nesoravne zvolene osadenstvo. Prepac.

ja_nika
autor
1. apr 2022

@lucia851 po tych liekoch,liecbe a neskutocnych bolestiach mam psychicke problemi...zmena osobnosti...

ja_nika
autor
1. apr 2022

@lucia851 dakujem za pochopenie..

kornelies
1. apr 2022

@lucia851 Urcite je kazde euro dobre, to nehovorim.

robo1218
24. feb 2023

Dobry den mám otázku schválili mi invalidný dôchodok po operácii driekovej časti 45% no teraz mi zistili že mi treba vymeniť stavce na krčnej chrbtici c5 a c6 nakoľko mi to tlači ma miechu a nemôžem dobre chodiť .Vie mi niekdo poradiť ako mám postupovať či to mám dať znova na invalidný dôchodok na zvisenie %. Ďakujem

janasb
Autor odpoveď zmazal
asod
28. apr 2024

@ja_nika Pichol ti do krku prt. Co, to je?

ja_nika
autor
28. apr 2024

@asod PERIRADIKULOTERAPIA - PRT. Pod CT ti zavedie priamo ku koreňovému nervu obstrek.

Strana
z2