icon

Mám nárok na podporu po ukončení rodičovského príspevku?

malinkaja
4. jún 2013

Dobrý večer maminky..viem ze už ti bolo popisane vela ale ja sa neviem stoho vysomarit. .prosim o radu
. Vseptembri mi konci rodičovský. .malu mi nezobrali do škôlky pre nedoststok miesta zobrali ju do cirkevnej kde sa ale platí ccs135,-ns mesiac..chcem sa spýtať mam nárok na podporu keď som ešte teraz stále zamestnana..ale majitel mi nevyhovie s prac.dobou.cize caka ma výpoveď. ..pracujem v jednej firme v kuse 4 roky sj pred nástupom na materskú. .som slobodna mamina..malicka byva často vjora ..ako 2mesacnu ju operovali brali jej Z hrubeho čreva. .bojim sa škôlky ako sa bude adaptovať prosim poraďte. Ďakujem

dasa10
4. jún 2013

Podpora v nezamestnanonostu by mala byt. Len mi vadi, že ako keby si vypoveď chcela, ako slobodna ma mamina si zakonnikom prace chránena... je tam kopec ustanoveni, ja by som sa len tak nedala... 😉

matejko0780
5. jún 2013

Pozri si aj ine prispevky , ale radia baby , po skončení rodičovskeho nastup na 1den do prace, alebo čerpaj 1den dovolenky, ostatnu dovolenku čo ti vznikla počas materskej si daj preplatit...a mala by ti vzniknuť max.podporava na 6mesiacov nezamestnanosti.

jaja1979
5. jún 2013

Ahoj, ozvi sa mi na marfuska@post.sk
Poradim ti, som v takej istej situacii.

dada1807
12. júl 2013

po skončeni rodičovskej dovolenky ma zamestanvatel prepustil ,pracovala som tam od 1.1.1989 Išla som na podporu,prosim Vas z čoho sa mi bude počitat podpora ked 16.6 mi skončila rod.dovolenka a zamestanavatel mi dal ešte 3 dni dovolenky ,takže od 20.6 som na urade prace dakujem