Mama mala pozitívny test a môj syn bol s ňou v stredu. Musíme byť v karanténe?
Pekný večer, skusim sa spýtať tu na MK, ako to je, ak v sobotu vyšiel mojej mame pozitívny test, v kontakte s nou som nebola ja ale nas 5rocny syn, ale ešte v stredu. My všetci mame negatívne vysledky. Tyka sa karantena aj nas?
Treba volať na ruvz a tam sa spýtať. Dnes povedia tak, zajtra tak. Od nich máš istotu.
No keď nič iné, tak dieťa musí byť v karanténe( a asi doma samé nebude).
Este som zabudla napísať, ze oco bol negatívny a su dennodenne spolu
V karantene by mal byť iba syn,vy ostatní nie a už sa dávajú iba kontakty 2 dni dozadu od pozitívneho testu
Aj môjho muža testovali vo štvrtok v práci vyšiel mu pozitívny test, tak oficiálne od piatku sme ja aj malá v karanténe. Nič nám není. Doktor mi kázal aby sme sa nahlásili ako blízke kontakty-to mi je jasne. Tak som nahlásila aj seba aj malú. Aj by ma to zaujímalo ako nám vydu PCR testy a prišlo mi toto. To nás akože nevytestuju? Alebo nám ešte len dajú termín?ako sa môžem vrátiť do roboty ak náhodou bude druhé kolo a ja nebudem mat výsledky testu... Či bude stačiť len to ze mame za sebou karanténu 🤷♀️

@moniikka môj ex je pozitívny. Testovaný bol vo štvrtok , dcéra s ním bola v piatok minulý týždeň a musela byť v karanténe do testovania, čiže včerajška.
My už nie, keďže som s ním do styku neprišla.