icon

Menili ste dieťatku meno?

30. okt 2020

Ahojte menili ste niekto dieťaťu meno ? Nemyslím priezvisko , ide o to že celé tehotenstvo som vymýšľala hore dole, žiadne meno sa mi nepáčilo ešte ani po porode som nevedela meno. Nakoniec zomna niečo vyletelo a vôbec sa mi nepáči. Som ztoho dosť na nervy, malého vôbec nevolame nikto jeho menom ktoré ma v RL voláme ho Miško. A úplne sa mi to k nemu hodí je to proste taký maly Mišo 😏

mamanadruhuu
•
30. okt 2020

Ahoj . Môžem vedieť aké má meno v RL ? A myslím si, že kľudne môžte zmeniť meno svojmu dieťaťu, je ešte malé ale musí s tým súhlasiť aj otec dieťaťa.

slawka2208
•
30. okt 2020
autor
•
30. okt 2020

@mamanadruhuu Liam 😃

pallacinka
•
30. okt 2020

Da sa to, my sme si uz menili cela rodina priezvisko a rovnako sme dopadli s maleho menom, volame ho od tehotenstva inac, ako sa oficialne vola a tiez to planujem zmenit. Len on ma dvojite obcianstvo, tak sa mi do toho prilis nechce.

noami12
•
30. okt 2020

Liam je krásne meno, keby moja sestra nemá Liama tak už by som ho dala ja 😊

autor
•
30. okt 2020

@noami12 a ako ho vyslovujú ? Liem či Liam

noami12
•
30. okt 2020

Liam 😊

noami12
•
30. okt 2020

A ja Liamko 😊😂

patrica8
•
30. okt 2020

Keď ho voláte úplne iným menom, tak mu ho zmeň aj oficiálne.
Zbytočne ti tu bude niekto písať, že jeho meno v RL je krásne, keď tebe ani nikomu inemu nesedí a aj tak ho voláte inak.

noami12
•
30. okt 2020

@patrica8 ja si vyjadrujem iba svoj názor a co je na tom? Však jej hore písali ze sa to zmeniť dá, tak už rozhodnutie je na nich co spravia.

nini1010
•
30. okt 2020

Zaujimave ze tak zvlastne meno len tak vyletelo.

pallacinka
•
30. okt 2020

Ináč ešte možno jeden nápad - môžete nechať obe mená, teda z Liama spraviť stredné meno ako “pamiatku”. Náš malý má od narodení dve mená, stredné je to, ktoré používame, takže ich len prehodime.

kikuska1010
•
30. okt 2020

Liam

lul02
•
12. jún 2024

Dobrý deň, môžem sa opýtať, ako ste nakoniec vyriešili túto situáciu? Menili ste meno, alebo ste nechali staré? Ďakujem 🙂