Menili ste dieťatku meno?
Ahojte menili ste niekto dieťaťu meno ? Nemyslím priezvisko , ide o to že celé tehotenstvo som vymýšľala hore dole, žiadne meno sa mi nepáčilo ešte ani po porode som nevedela meno. Nakoniec zomna niečo vyletelo a vôbec sa mi nepáči. Som ztoho dosť na nervy, malého vôbec nevolame nikto jeho menom ktoré ma v RL voláme ho Miško. A úplne sa mi to k nemu hodí je to proste taký maly Mišo 😏
https://www.minv.sk/?zmena-mena-alebo-priezviska
všetko sa dá.
@mamanadruhuu Liam 😃
Da sa to, my sme si uz menili cela rodina priezvisko a rovnako sme dopadli s maleho menom, volame ho od tehotenstva inac, ako sa oficialne vola a tiez to planujem zmenit. Len on ma dvojite obcianstvo, tak sa mi do toho prilis nechce.
Liam je krásne meno, keby moja sestra nemá Liama tak už by som ho dala ja 😊
@noami12 a ako ho vyslovujú ? Liem či Liam
Liam 😊
A ja Liamko 😊😂
Keď ho voláte úplne iným menom, tak mu ho zmeň aj oficiálne.
Zbytočne ti tu bude niekto písať, že jeho meno v RL je krásne, keď tebe ani nikomu inemu nesedí a aj tak ho voláte inak.
Zaujimave ze tak zvlastne meno len tak vyletelo.
Ináč ešte možno jeden nápad - môžete nechať obe mená, teda z Liama spraviť stredné meno ako “pamiatku”. Náš malý má od narodení dve mená, stredné je to, ktoré používame, takže ich len prehodime.
Liam
Dobrý deň, môžem sa opýtať, ako ste nakoniec vyriešili túto situáciu? Menili ste meno, alebo ste nechali staré? Ďakujem 🙂

Ahoj . Môžem vedieť aké má meno v RL ? A myslím si, že kľudne môžte zmeniť meno svojmu dieťaťu, je ešte malé ale musí s tým súhlasiť aj otec dieťaťa.