icon

Menili ste krátko pred pôrodom doklady?

29. apr 2021

Caute mile mamky... Mal niekto svadbu pred porodom pár dni? No ja mam este 5 týždne do pôrodu, ale asi sa vezmeme pred porodom a ja len, ze ako dlho tvralo kym vam prišiel nový OP, vodičak a ci ste sa nemýlili v porodnici, ze ste používali vaše stare meno 🤣🤣🤣 alebo nevnímali, ked vaa volali novým menom 🤣🤣🤣

ab727
29. apr 2021

Tak my sme síce svadbu mali už pred pár mesiacmi,ale nový OP bol klasicky do 30dní,starý mi vzali a mala som len ten papier

saxana000
29. apr 2021

ne ukradli kabelku 3 dni pred porodom aj s tehotenskou knizkou a komplet dokladmi..takze.som menila nakomplet vsetko.OP som vybavovala expresne do 48h. lebo by mi asi ani rodny list na malu nevystavili..z poistovne som mala iba papier o poistnom vztahu vodicak tiez len taky zdrap kym mi prisiel normalny.to trvalo asi 30 dni.

lienka9
29. apr 2021

Ja som menila kvoli zmene bydliska.OP som nemala expresne zaplateny, aj napriek tomu prisiel za 3 dni az domov (ze teraz maju akciu a nosi to kurier zdarma 🙂 . A nasledne som vybavovala vsetko ostatne.technicak prisiel tiez do tyzdna..ked si na to das dva dni tak to stihas poobvolavat vsetko,nastastie vacsina sa da telefonicky alebo emailovo.

lucia147852
29. apr 2021

Kvôli TP som menila 3 týždne pred pôrodom. Prišiel v tom istom týždni.

tetaandulkova
1. máj 2021

My máme svadbu tento štvrtok, pôrod o 4 týždne ale zrejme bude skôr kvôli sekcii. Minulý týždeň som si menila OP kvôli zmene trvalého pobytu (viem, zbytočne som sa unáhlila, mohla som to naraz) a nový OP som si dala doručiť do 2 dní... stálo to 24,50€ 🙂 Tak isto si to poriešim aj teraz 🙂