Meškanie cestovného pasu
Ešte stále meškajú pásy ? Či už sa to upravilo? A cca koľko dní majú omeškanie?
@bubbiik ja občiansky mám bola som 9.6 o 3 týždne bol🍾ide o pás malému! Asi pôjdem mu vybaviť do 48
Priateľ bol v ZA a ja v BY, rodičia boli v PB priplatili si do 48h a prišiel až o 14 dní im
@kristinkaris ja snívam o občianskom už skoro 2 mesiace a priateľ rovnako o pase :(
u nás na strednom slovensku je to boj, brat robí pod ministerstvom vnútra, tak mi to dokonca zisťoval a žiaľ občiansky ešte nie je vyrobený, ani priateľov pas, čiže je to ťažko takto
@bubbiik no ty kks ja ho potrebujem do 30 dni 🥲😅 ak nepríde tak tam pôjdem asi osobne
Už vám prišli?
Priateľovi v piatok prišla sms, že jeho pás bude omeškany a príde okolo 18.8.2023 a toho vytočilo keďže 12.8.2023 máme ísť na dovolenku, naschvál sme to riešili ešte v máji a nakoniec ho ani do dovolenky nebude mať a budeme ju musieť kvôli tomu zrušiť, ja taktiež ešte nemám občiansky
Mne to pripadá ako čisto vyberačka peňazí. Dáš si spraviť 30 dňový nestíhajú tak poradia za ďalší poplatok do 48 hodín a zrazu sa dá 🤷 Naše meškali 6 dní, ale dali sme ich robiť ešte v máji. Je to bordel.
Mne dnes prisiel
@bubbiik a koho potom ?🤣 toto je hrozne ale možno riešiť s nejakým vedúcim veď to nieje normálne
@kristinkaris tam sa človek nedočká spravodlivosti, brat to zisťoval keďže je to vlastne oblasť do ktorej aj jeho pozícia patrí a robia pod jednou inštitúciou ale žiaľ tam každý má svoju pravdu
@qetka som zvedava kedy mne príde ja som si bola robiť 21.6 ale pevne verím že to stihnú v lehote

Ešte stále a nielen pasy aj občianske, boli sme s priateľom vybavovať 18.5. ja občiansky on pas aby mal na dovolenku a ešte stále ich nemáme hotové