Môže ma dať na políciu?
Ahojte priateľ ma posielal na potrat, tak som si bábo nechala a s ním prerušila všetok kontakt, lebo mi vypisoval škaredé správy + bol v jednom kuse nepríjemný...nemôže ma dať na políciu, že mu neodpisujem ani nedviham a čakám jeho dieťa? Ďakujem za všetky odpovede 🙏🏻
Vo vseobecnosti nie si povinna nikomu dvihat telefon, ci odpisovat na spravy.
Na policiu nie. Ale moze podat ziadost na sud aby si ho informovala o dietati- (teda neviem ci aj este nenarodenom)- ale kolegyna pise o skolopovinnych detoch. Exl
Manzel zije daleko malo sa stretavaju a ona musi posielat kopie vysvedceni, diplomov a lekarske spravy. Bezne to kopirovala v robote.
A co by im tak asi povedal? Ze exka mi neodpoveda na spravy? 😂
O dieta sa moze sudit az po jeho narodeni - ak ho nedas zapisat do rl ty, tak si najprv musi poziadat na sude o urcenie otcovstva, k tomu sa vztahuje aj povinnost platit vyzivne a to podla mna nechce, takze k tomu ani nedojde.
Nie nemôže TI nič ani jemu policia pošľu ho preč.ON vie že policia s tým neurobi nič .Skôr TY zbieraj dôkazi na policiu že ťa obťažuje a zlé správa suhlasim s názorom ruzovakobyla1.
Ak sa ti v tých škaredých správach vyhráža a máš obavy o svoj život daj podanie na políciu ty za nebezpečné vyhrážanie alebo za obťažovanie.
Pri pôrode si daj do rodného listu otec neznámy aby si nemohol pozdejšie robiť nároky na dieťa a tak Ti cez dieť ubližovať,keďže ho nechcel.A z ostatným súhlasím čo píšu vyššie ostatný.
Tak takto, na policiu mozes zajst ty, ked sa ti akokolvek vyhraza. Ty nie si povinna nic, pokial sa dieta nenarodi. Ked sa narodi - a on sudne poziada o urcenie otcovstva - a DNA dokaze, ze je otec (ano tahanica na par mesiacov, ale dosiahne co chce), tak bude mat narok na informacie o dietati a aj stretavanie s dietatom, aj jeho rodicia ako stari rodicia dietata...raz je jednoducho otec... ziadne "otec neznamy" v rodnom liste sudu stacit nebude... ja by som to "nedviham, neodpisujem, hram mrtveho chrobaka" preto az tak nehrotila... odpisala mu po kazdej poradni - informativne - dieta je zdrave, chlapec-dievca, vaha, odhadovany termin porodu a dovi dopo... na urazky, vyhrazky, nereagovat, len si to ukladat...

kebyže je trestný čin neodpisovanie na správy asi by nestačili plniť väznice. Nie, iba ťa zastrašuje. A vieš o tom, že keď ťa uráža, osočuje, nebodaj vyhráža sa ti, tak ho môžeš udať na políciu ty?